Banaanilettu kookoskermalla

Viime viikkojen vaihtelevat säät ovat saaneet kropan aivan sekaisin, kun pitkään kevättalvella sai kipujen puolesta mennä suht huolettomasti niin nyt tilanne on aivan toinen. Suoraan sanottuna kivut ovat olleet suoraan helvetistä ja äkkinäisiä pistoksia tulee pitkin poikin että itsekin niitä aina säikähtää. (jos olet missannut aiemmat postaukseni täältä pääset lukemaan mikä kropassani mättää)

Hermohan siinä meni, niinpä päätin ruveta vastarintaan ja heitin ensalkuun kahdeksi viikoksi ruokavaliostani aivan kaikki viljatuotteet (ja sokerin) pois. Syön nyt proteiini- ja kasvispitoista ruokaa ja lisäksi mukana on tietenkin öljyt kuten oliivi- ja kookosöljy ja ihan puhdas voi. Aamuisin syön puuron raejuustolla koska vatsani pitää siitä ja se on niiiin hyvää. Lisäksi on D, magnesiumit aamuin illoin ja kalaöljy. Kipukohtaukset on paljon iisimpiä nyt ja olo on virkeämpi. Vaikka olen hakannut useampana päivänä klapeja useamman tunnin päivässä, kivut ei ole päässeet hallitsemaan ja palatuminenkin on käynyt ihmeen hyvin. Eilen kuusituntisen klapiurakkani jälkeen söin päivällisellä vielä lisäksi hieman riisiä, en tuntenut tarvetta mutta ajattelin että parempi tankata hiilarit että ei mene paikat aivan jumiin.

 Tänään lounasaikaan ei oikein kasvikset houkuttaneet joten paistoin itselleni banaaniletun, väliin lisäsin vielä mustaherukoita ja kookoskermaa johon olen nyt aivan hullaantunut. Jääkaappikylmä kookoskerma ja marjat, mmm.. <3




Banaanilettu

1 banaani
2 kananmunaa
öljyä paistamiseen

Lisäksi: 
mustaherukoita 
1-2 rkl jääkaappikylmää kookoskermaa

- Survo banaani haarukalla soseeksi. Vatkaa joukkoon pari kananmunaa. Kuumenna pannu, lisää tilkka öljyä ja paista lettu molemmin puolin. 

Nauti mustaherukoiden ja kookoskerman kera. 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja voimia kipujen kanssa! Ootko huomannut onko ruokavaliomuutoksista ollut apua?
    Tuo lettunen näyttää ja kuulostaa superherkulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. Apua on tullut, kroonista kipua on mutta vaimeana eikä äkillisiä pistoskipuja ole nyt ollut. Puutöissä olen ollut tosi paljon viime viikkoina ja siitä saatu liikunta on tehnyt hyvää, toki palautuminen on erilaisempaa mutta olo on tosi energinen kun muistaa lepopäivät.
      Banaaniletut on ihania, ne on nopeita valmistaa ja erilaisin lisukkein maistuu herkulliselta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...