tag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post241510179019776771..comments2023-12-24T12:45:16.151+02:00Comments on .: SuklaamoussetäyteHerkkuhovihttp://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-43246477754707620002016-06-14T14:13:03.375+03:002016-06-14T14:13:03.375+03:00Täyte jähmettyy hyvin kakun väliin joten liivattei...Täyte jähmettyy hyvin kakun väliin joten liivatteita ei tarvita. Suosittelen kakun kokoamista kelmulla vuorattuun kakkuvuokaan, jossa kostutat ja lisäät moussen, ja seuraavana päivänä kumoat kakun tarjoiluastiaan. Näin tulee tasainen kakku reunoilta ja mousse jähmettyy hyvin. :)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-84662027338211795192016-06-14T13:26:37.208+03:002016-06-14T13:26:37.208+03:00Hei, onko tämä mousse siis tavallaan tarpeeksi jäh...Hei, onko tämä mousse siis tavallaan tarpeeksi jähmeä sellaisenaan kakun väliin? Kun normaalisti olen tehnyt aina liivatteen kanssa. Pysyykö tuo hyvin kasassa kakun täytteenä? Ihanan näköinen on :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-89047989857937693572016-04-08T18:23:55.341+03:002016-04-08T18:23:55.341+03:00Siis 100g tuosta 300g:n suklaan määrästä. :)Siis 100g tuosta 300g:n suklaan määrästä. :)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-49696244485001194412016-04-08T18:23:18.275+03:002016-04-08T18:23:18.275+03:00Kestää pakastamisen, voit hyvin tehdä kakun valmii...Kestää pakastamisen, voit hyvin tehdä kakun valmiiksi ja pakastaa. :)<br /><br />Olen muuten tehnyt nykyään tämän moussen niin että 100g on korvattu Fazerin sinisellä. Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-34633161552339271822016-04-08T18:04:41.189+03:002016-04-08T18:04:41.189+03:00Hei, tiedätkö kestääkö tämä mousse pakastamisen, j...Hei, tiedätkö kestääkö tämä mousse pakastamisen, jos tekisin kakun jo hyvissä ajoin valmiiksi pakkaseen ennen juhlapäivää? terv. PäivikkiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-72860331314449599562013-04-28T22:58:06.842+03:002013-04-28T22:58:06.842+03:00Sitten ei muuta kuin moussen tekoon ;)Sitten ei muuta kuin moussen tekoon ;)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-52237681347232236842013-04-28T22:57:34.249+03:002013-04-28T22:57:34.249+03:00Anne, tämä on juuri niin hyvää että kun lusikan sa...Anne, tämä on juuri niin hyvää että kun lusikan saat upotettua niin paluuta ei ole! ;) <br />Valmiit voivat joskus maistua hieman teolliselle, niissäkin voi olla huimia eroja. Philadelphia on kokeilematta, täytyy painaa mieleen. :)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-62939011703676453192013-04-28T22:09:57.910+03:002013-04-28T22:09:57.910+03:00Ihanaa, meidän perheessä tämä herkku saisi iloisen...Ihanaa, meidän perheessä tämä herkku saisi iloisen vastaanoton :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572764735583468489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-56101283538385276692013-04-27T23:27:50.470+03:002013-04-27T23:27:50.470+03:00Voi ruoja, ku mun piti nielasta, kahestikki... tuo...Voi ruoja, ku mun piti nielasta, kahestikki... tuoho ku ois lusikan päässy upottaan. Viime viikolla ostin jottain valamista suklaamoussea ni voi kökkö ku se maistu niiiiii teolliselle... meni se enimpään hättään, mutta ei se kyllä mikkää mukava kokemus ollu :/ Täsä kerrattain ostin kokkeeksi sitä Philadelphian suklaatuorejuustua, siitä kans silimät pyöri pääsä... slurps!!!Anne-64https://www.blogger.com/profile/07509517959133738418noreply@blogger.com