tag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post4261912515140844454..comments2023-12-24T12:45:16.151+02:00Comments on .: ValkosuklaamousseHerkkuhovihttp://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-4450572324592862252013-05-05T22:48:11.336+03:002013-05-05T22:48:11.336+03:00Olen itsekin vasta löytänyt tuon ranskankerman ja ...Olen itsekin vasta löytänyt tuon ranskankerman ja sitä tulee laitettua joka mousseen nykyään. <br />Sokerin määrä kannattaa tarkastaa oman maun mukaiseksi, ja liivatteitakin voi laittaa jos epäilyttää. <br />Itse laitoin mutta ilmankin olisi pärjätty, sillä jätin sen pois ohjeesta. <br /><br />Tämä kävisi oikein hyvin ihan vain jälkiruokamoussenakin. :)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5332557455817420747.post-80016041813543341582013-05-05T22:24:26.279+03:002013-05-05T22:24:26.279+03:00Tätä täytyy kokeilla olen nimitäin heikkona ranska...Tätä täytyy kokeilla olen nimitäin heikkona ranskankermaan :).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.com