Angry Birds-marmeladit


Tein viime jouluna nämä Angry Bird marmeladit. Candy Kingin namihyllyiltä löytyy kivasti valikoitavaksi haluamiaan värejä.


Halkaisin marmeladit ja koristelun jälkee liimasin pikeerillä piparakkuihin. Tulisi aika hauskoja joulukuusen koristeitakin =)




Voisihan namit mennä ihan näinkin, vaikkapa lahjaksi. Tai ihan omaan suuhun ;)



"!!"



"???"


Näihin on käytetty:

Marmeladeja
Sokerimassaa
Elintarvikevärjeä
Liimaamiseen pikeeriä



Tällä viikolla on touhuiltu todella paljon keittiössä, eli lisää joulun herkkuja on luvassa. Sen verran paljastan, että ainakin suklaata on käytetty... ;)





4 kommenttia:

  1. Vautsi! Hienoja! Angry birds'eistä innostuin minäkin viime keväänä lastenlasten innoittamana. Minä en leivo, vaan virkkaan :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja pipareita! Täytyykin laittaa idea korvan taakse jos näille tulee tarvetta. :)

    VastaaPoista
  3. Ai niin, minulla ovat tipumarmeladit vieläkin kokeilematta - kiitos muistutuksesta! :) Ja paaaaljon onnea tänne blogin uuteen kotiin, hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  4. Vallaton: Kiitos. Kyllä nuo Angry Birdsit taitaa tavalla jos toisella tulla joka kotiin, tahtoi tai ei ;) Kävin katsomassa blogiasi ja hienoja AB-juttuja olitkin tehnyt! Itsellä taas kun ei tuo laji ota sujuakseen, rakastan näpertämistä mutta jostain syystä käsityöt ei onnistu :)

    Johanna Kurki, kiitos! Nämä tosiaan on helppoja valmistaa eikä raaka-aineitakaan mene paljoa :)

    Canelia: Mukava kun löysit tänne! Tulen heti lukemaan blogisi uudet jutut kun on taas aikaa niin että voi kunnolla lukea.. nyt on menty tukat putkella mutta tällä viikolla pitäisi hetkeksi rauhoittua... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...