Hampurilaisateria

Erätulilla-ohjelmassa Peltsi teki niin herkullisen näköisiä hampurilaisia ananaksen kera, että oli aivan pakko tehdä meillekin ruishamppareita ananaksella. Ohjelmassa laitettiin vielä vuohenjuustoa mutta jätin tällä kertaa pois, vaikka vuohenjuuston ystävä olenkin!
Näiden kanssa oli Juuresranskalaisia sekä Chili- ja valkosipulimajoneesia. Nuo majoneesit sopivat oikein hyvin myös hampparin väliin. 


Ruishampurilainen oli koottu näistä:

Reissumiestä
Ketsuppia
Jääsalaattia
Maustekurkkua
Tomaattia
Cheddar
Paistettu ananasrengas
Jauhelihapihvi
Dressing
Punasipulisilppua
Ylimpään kanteen molempia majoneeseja.

Ja mun ehdoton järjestys on tuo, alhaalta ylöspäin tismalleen sama joka kerta ;)

Jauhelihapihvit

750g naudan paistijauhelihaa
1 dl Meiran maustettua korppujauhoa
2 dl vettä
1 sipuli
1 muna
mausteet: suola, pippurirouhe- ja jauhetta, chilirouhe myllystä, 

- Kuullota sipulisilppu pannulla.
- Turvota korppujauhot veteen, lisää muna, sipulit, jauheliha sekä mausteet. Tee tasainen massa ja anna maustua n. ½ tuntia jääkaapissa. 
Taputtele pihveiksi uunipellille leivinpaperin päälle, paista 200 asteessa kunnes näyttää hyvältä! 



Juuresranskalaisista juttua ohjeineen täällä. 



Kommentit

  1. Voi että kun voi näyttää hyvältä!:P Ruishamppari ananaksella kyllä maistuisi! Täytyy tehdäkin taas hamppareita, voisi kokeilla ensi kerralla reissumiehestä.:)

    VastaaPoista
  2. Reissumies sopii oikein hyvin näihin. Oltiin koko perhe yhtä mieltä siitä että jatkossa hampparit tehdään tähän leipään! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Suositut tekstit