Jauheliha-salamikastike & miniperhosia

Kokeilin Lidlistä tehtyä salami-löytöämme joka on tehty naudan- ja lampaanlihasta. Melkeimpä aina kun salamin tuoteselosteita lukee, siellä on joukossa sikaa. Olkoot mikä salami vain kyseessä.. Joten tämä oli iloinen yllätys!
Lisäsin sitä jauhelihakastikkeen joukkoon ja aivan puolivahingossa keksitty resepti saikin suurta suosiota!
  
Perheen miehet istuutui syömään ja oli aivan hiljaista. Pelkät haarukan kilahdukset kuului mussutuksen lomassa. Ainoastaan kaksi lausetta kuului, *nuuh* "Täällä tuoksuu ihan pizzeria?"  ja: "Äiti! Tää maistuu ihan pitsalta!" 


750g naudan paistijauhelihaa
125g Delux Salamia
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 prk tomaattimurskaa 
mausteet: Suola, mustapippuria myllystä, chilijauhe, ripaus pizzamaustetta

- Keitä pasta.
- Paista jauhelihat sekä sipuli pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää salamit, tomaattimurskat, hakatut valkosipulinkynnet, pavut liemineen ja mausta chilijauheella sekä pizzamausteella. 
Anna muhia kannen alla 10-15 minuuttia keskilämmöllä.
Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa. 


Ruokailun jälkeen esikoiseni melkein lautasen nuoltuaan sanoi että "teethän tätä "Cowboy-muonaa uudelleenkin?!"

Kommentit

Suositut tekstit