Makkara-pastasalaatti


Morjens muruset! Täällä sitä ollaan vaikka mitään ei "kuulu". ;) 
Tekemistä on piisannut.. Ennen vappua juhlittiin miehen syntymäpäiviä, sitten tuli ne vaput ja aina tässä jossain välissä on tehty pihatöitä. Lisäksi olen tehnyt ruusuja valtavat kasat, niitä näyttelen myöhemmin. Nyt kun selän takia tuli vähän pakkolomaa, on taas hetki laitella kuvia ja juttuja tänne. Tulossa on ainakin pitsaa, kakkua, ruusuja ja yo-koristeita. :)Meidän vappu meni mukavasti ja sääkin suosi lopulta. Päivän häärin keittiössä valmistelemassa illan syömispuolta joka toteutettiin grillikodassa.. 
Tänä vuonna pidettiin makkarakemut, tarjolla oli erilaisia makkaroita Takaladosta. Oli hepanpätkää, vuohenjuustomakkaraa, chorizoa ja tulikieppiä. Lisäksi kanankoipia, paprika-sipulipaistosta muurikalla, täytettyjä sieniä pekonilla ja salaatteina oli vihersalaatti, perunasalaatti sekä

Makkara-pastasalaatti pastaa
kurkkua
tomaattia
kiinankaalta
juustoa
kinkkua
(hevosen)makkaraa
chorizo
maustekurkkua
majoneesia
aromisuolaaEräs ystäväni on makaronisalaattiekspertti ja häneltä kyselin hyvää ohjetta vapuksi. Kiinankaali oli vähän yllätys tässä ja sehän sopi joukkoon mainiosti! Vähän muuttelin ohjeen makkaroita sen mukaan mitä kaapista löytyi. Tätä tehdään meillä jatkossa usein, kiitos vielä hyvästä ohjeesta. :)

Niin. Eihän se ole vappu eikä mikään jos ei ole kylmä, sada ja tuule! Onneksi tuo oli vain hetkellistä ja meitä hemmoteltiinkin lopulta ihanalla auringonpaisteella. Kun vihdoin tuuli lakkasi, sytytettiin kodan taa vielä notski ja nuoriso sai grillailla jälkkäriksi vaahtokarkkeja. 
Me aikuiset värjöteltiin kodan lämmössä. <3

3 kommenttia:

 1. Kiirettä on pitänyt. Ei oikein ole ehtinyt omaa blogia päivittelemään eikä käymään muiden blogeissa. Nyt taas palattiin normaaliin päiväjärjestykseen ja ehtii taas "harrastamaankin".;) Hyvältä kuulostaa vapun vietto sekä vapun ruoat. Meilläkin aloitettiin vappupäivänä grillikausi, ja useampana päivänä peräkkäin tulikin sitten grillailtua.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta kanssa jäänyt muiden blogien katselu vähemmälle, mutta tämä toukokuu on tätä.. Kesäkuussa taas rauhotutaan hetkeksi. :)
   On kyllä kiva taas päästä grillailemaan oikein kunnolla, ihan taatusti taas kyllästymiseen saakka.. Paljon on uusia juttuja korvamerkattu mitä aion tehdä, ja kiitos muiden blogien niitä tulee jatkuvasti lisää :D

   Poista
 2. Nams, mun tulee aina nälkä, kun katselen näitä sun aikaansaannoksiasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...