Marsipaaniruusut

Heipä hei! Tuli vähän pidempi postaustauko tähän väliin, täällä ollaan syyslomailtu kulunut viikko ja aika vain jotenkin hurahtanut ohi. Teidän ihanat kommentit olen käynyt aina välillä lukemassa, kiitokset niistä! 

 Eräs päivä sain näperreltyä nämä 10 ruusua saman verran täyttäneelle tytölle. Ruusut ovat marsipaania, johon on sekoitettu sokerimassaa nopeuttamaan kuivumista. Reunoilla kimaltelee helmiäistomu, voiko vaaleanpunaisia ruusuja tehdäkään ilman tuota ihanaa kimalletta?





Täällä meillä on ollut upea auringonpaiste heti aamusta, ja me aiotaan lasten kanssa nauttia viimeisestä lomapäivästä koko päivä ulkoillen. Ne itseasiassa sinne painuivatkin jo, minä jäin naputtelemaan nämä ruusut teille ja laittamaan ruokaa uuniin.. Ihanaa sunnuntaipäivää! :)




27 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kiva väkertää taas, liian harvoin pääsee tekemään nyt varsinkin kun pieni Tuhmaikäinen vähentelee päikkäreitään ;)

      Poista
  2. Ihanan näköisiä ruusuja! Minullakin on ollut tämä viikko lomaa ja se tosiaan on vain mennyt nopeaa. Nyt olisis taas aika palata normiin arkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Arki alkoi, ihmeen kivuttomasti vaikka oli vielä Maanantai. ;)

      Poista
  3. Iituntiltu vei sanat suusta. Todella upeita on ruusut.:)

    Aika vaihtelevasta kelistä on nyt saatu nauttia. Tai en tiedä onko jossain kauheassa raekuurossa paljon nauttimista.;) Eilen rakeita satoi useamman kerran, eikä vieläkään kaikki rakeet ole sulaneet pois. Nyt on kyllä tosi hieno auringonpaiste, vaikka kylmä onkin.:) Ulos tekisi mieli jotain tekemään, mutta nyt en uskalla taas kättäni pahemmin liikauttaa. Kaksi viikkoa sitten vähän leikeltiin, viikko sitten poistettiin tikit ja nyt aamulla taisin sisäisiä ompeleita saada vähän ratkeamaan, kun tulin kurkottaneeksi kättä vähän liikaa.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Käsi paketissa on aika tuskaista olla, leikkauksen kokenut olen minäkin ja se on inhottavaa. Toivottavasti ei ollut kyse mistään suuresta leikkauksesta ja paranet pian! Kohta voi olla liukkaatkin kelit ja aina se liukastumisvaarakin.. :(
      Kelit on vaihdellut tosi paljon, täällä ei sentään rakeita ole tullut mutta muutama hiutale lunta, välillä vettä, pakkasta mutta myös onneksi aurinkoakin. Ihan sama, kunhan sitä lunta ei tule vielä.. ;)

      Poista
    2. Ei sentään käsi ole paketissa.;) Oikean käden olkapään takaa jouduttiin uudelleen leikkaamaan kaksi vuotta sitten poistettu iso luomi. Kasvoi takaisin.:( Huono homma, kun leikkauskohta on juuri liikeratojen kohdalla, niin käden kanssa saa olla tarkkana, ettei liikuta sitä liikaa, liian pitkälle. Eikä saa kovin painavaa nostella, kanniskella. Jotain pientä särkyä on nyt tuon liian pitkän kurotuksen jälkeen ollut, mutta eiköhän se siitä. Onneksi haava ei sentään pinnalta auennut.:) Nyt vain jännittelen patologin lausuntoa. Toivottavasti edelleen on hyvänlaatuinen, koska poistettu luomi oli sellainen, joka aikaa myöten herkästi muuttuu pahaksi melanoomaksi. Olisi pitänyt poistaa jo aikaa sitten lapsena. Täällä vain ei tk-lääkärit ole sellaisesta ymmärtäneet, vaikka luomea on tullut koko ikä välillä näytettyä. Onneksi kaksi häiritsevää koholuomea vaati poistoa samalta alueelta, niin vihdoin erikoislääkärin luona tuohonkin luomeen puututtiin.

      Poista
    3. Jee, posti toi hyviä uutisia! Luomi oli edelleen pysynyt ihan tavallisena.:)

      Poista
    4. Mahtava homma, jee! Nuo on aina vähän pelottavia tuloksia mitä joutuu odottelemaan. Mulle tekee aina vaikeaa tuollaiset kun pitää olla varovainen, nyt kun on olkapää tosi tulehtunut niin sen unohtaa välillä ja kun menet varomatta jotain nopeaa tekemään niin se älähtää aika ikävästi.. Kokeilen ensimmäistä kertaa pippurilaastaria sen hoitoon, katsotaan kuin käy. :)

      Poista
  4. Aivan ihania ruusuja, kauniin ja aidon mallisia ja väristys on mitä ihanin <3 En raaskisi noita kakkuunkaan laittaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! No mitä vielä, se tässä taiteilussa onkin parasta, kun näistä pääsee eroon syömällä. Ei jää lojumaan nurkkiin tilaa viemään vaan voi tehdä taas uusia :D

      Poista
  5. Mielettömän kauniita ruusuja! Tuo väritys on niin minun näköiseni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi. Värisävyjä mietin hetken kun nämä tuli Mangososeen päälle kakkuun, näiden lisäksi oli ruskeat lehdet mutta ne jäi kuvista nyt pois. Vaaleanpunainen oli minusta se parhain valinta ruusuihin. :)

      Poista
  6. Ihania ruusuja, aivan aidon näköisiä! Ja tuo väritys on todella kauni :)

    VastaaPoista
  7. Hyvänen aika,miten kauniita!!Olet mestari!!

    VastaaPoista
  8. Upeita ruusuja!! Tämä on sellainen taitolaji, joka minulla ei todellakaan ole hanskassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi. Kun oikein monta tekee, alkaa se jossain vaiheessa sujumaan. Minulta on vielä tekeättä se Täydellinen ruusu, tietty malli on mielessä mutta kun sormet ei suostu sellaista toteuttamaan. :D

      Poista
  9. Voi jestas, ruusut ovat täydellisiä! :) Wautsi! :) Mukavaa viikonloppua Sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kodin Onni. Oli viestisi mennyt jotenkin ohi kun vasta huomasin. :)

      Poista
  10. onpas hienoja ruusuja todellakin! :) mulla olis muuten sulle haaste blogissani: http://mintsanblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...