Suklaa-kermakakku




Olen nyt aivan hullaantunut tuohon "ristipisto"-kuviointiin, varoitan että näitä tullaan näkemään jatkossa enemmänkin :D. Minkäs teet, en ole enkä tule olemaan käsityöihmisiä mutta tällälailla pikeerillä sitä voin harjoitella. Eipähän mene langat solmuun ja neula tökkäise sormeen. Jos tulee virhe niin se putsataan vain pois ja aloitetaan uudelleen. Tälläinen tyyli sopii minulle parhaiten ;)

Sunnuntaina jouduin taas täyttämään vuoden enemmän, ja kahvitteluihin tein tälläisen kakun. Kakkuun kaikki ideointi lähti tuosta violetista värisokerista jota viime viikolla löysin vahingossa kaupasta. Tahdoin sitä kakun päälle, ja sen kaveriksi tein siis tuon laatan. Täytekin jatkoi värimaailmaa, siellä oli välissä eilen postaamaani Mustikka-kardemummamousse ja vanhan ajan vaniljamoussea. Tai pikemminkin vaniljavanukasta, sillä sellaista sen koostumus ennemmin oli kun en lisännyt liivatteita. 

Kakku oli ehdottomasti parhaimman makuista mitä olen koskaan onnistunut tekemään, ja kuten eilen kirjoittelin toivon että joskus onnistuisin saamaan täysin samanmakuisen kokoonpanon! ;)


Nopeasti pursoteltuja kermaruusukkeita ja roiskeita ;)



Reunoille lisäilin vielä mariannekarkkeja, ikäänkuin "lumimarjoiksi".




26cm suklaakakkupohja ( tein tämän ohjeen puolitoistakertaisena )
Ei kostutusta
Päällä: kuohukerma, värisokeria 
Pikeerikoristeltu marsipaanilaatta






3 kommenttia:

  1. Myöhäiset onnittelut synttärisankarille! :)
    Kakku vaikuttaa ja näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Taru :) Kakku oli kyllä maistuvaa, tuo kakkupohja näiden täytteiden kanssa oli nappivalinta. Ainoa että nyt kun kakku ei ollut kovin makea niin tuli otettua helpommin lisää.. ;)

      Poista
  2. Hieno kakku, ja myöhästyneet onnittelut!:) Minä saisin ristipistoa paremmin aikaiseksi neulalla ja langalla, tuollaisissa koristelujutuissa alkaa käteni aina kauheasti vapisemaan, vaikkei se niin vakavaa touhua pitäisi ollakaan.;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...