Fantasiapikkuleipiä

Tervehdys! Ajattelin tälleen pikaisesti lisäillä tänne jo muualla somessa julkaisemiani pikkuleipiä. Kun on vain yksi kuva per aihe ei siitä tule postausta tehtyä joten tässäpä nämä kertarykäisyllä kaikki :)

Morsiusmekkoja. Näitä oli kamalan kiva koristella, harmi kun ei ole oikeaa muottia niin viitsisi leipoa useamman pikkuleivän, nyt käytin pahvista leikattua ja leikkelin reunoja pitkin. Hidasta puuhaa joten ei montaa jaksa. ;) 
Toistakymmentä vuotta fanittamista, niin olihan se jo aikakin tehdä aiheeseen sopivat pikkuleivätkin! Hommat jäi vähän kesken ja lopulta loput tuli syötyä ihan vain sellaisenaan kahvin kanssa. Jatketaan sitten toisella kertaa. :) Teksti on upotustekniikalla tehty, eli teksti on pursotettu välittömästi valkoisen pikeerin levityksen jälkeen jolloinka se uppoaa sinne. Sitten viimeistellään terävällä kärjellä, esim. hammastikulla kirjaimissa olevat yksityiskohdat.Pääsiäisen kunniaksi pupuja. Toisen pupun vihreät pilkut ei näy kunnolla mutta siellä ne on..Vintage-tyyliset vaunut. Tämä oli muuten vain söherrys jota ei pitänyt koskaan julkaista mutta Instassa muistaakseni ainakin tämä on nähty. Ja nyt täällä.


Huono muisti mutta en muista näin äkkiseltään oliko tämäkin jo täällä blogin puolella nähty mutta tässä nyt sitten toiseen kertaan jos ollut jo. 
Tummien pikkuleipien taikina on tummaan kaakaoon leivottu ja lisätty tilkka ekstravahvaa kahvia. Tämänhetkinen suosikkitaikinani. :) (löytyy pikkuleivät-kategoriasta)


Siinäpä ne. Ensi viikolla on pikkuleipäprojektia jälleen tiedossa, viikonloppuna viimeistään kuvia niistäkin. Mukavat (vaali)sunnuntait! :)

Kommentit

Suositut tekstit