Katsotuimmat reseptit TOP6

On vuoden viimeisen postauksen aika. Joulukuussa on tullut laiteltua reseptejä ennätysvähän, tämä siksi että joulumarkkinat veivät alkukuusta kaiken aikani ja siihen heti perään tuli joulun laitto kotiin ja hengähdystauko bloggaamisesta ja somesta ylipäätään. Tauon aikana ajatus blogin tauolle laitosta pidemmäksi aikaa alkoi tuntumaan hyvältä, lopetus vielä paremmalta. Syksyllä tuli kuluneeksi kahdeksan vuotta kun blogini avasin, ja tänä aikana tuo tunne on tullut aina silloin tällöin. Se yleensä tietää vain sitä että pää kaipaa taukoa kaikesta: resepteistä, kuvista, blogista, uutisvirroista somessa. Koko paketista. 

Vaikka joulukuu olikin hiljaisempi reseptien julkaisujen suhteen, blogissani oli käyty ennätysmäärä. Tästä iso kiitos teille! Toivon, että reseptit ovat olleet mieluisia ja olette löytäneet etsimänne. Tulevaa vuotta olen tässä jouluähkyjen lomassa jo ehtinyt miettimään, että kuinka jatkaa blogissani seuraavakin vuosi. Herkkujen parissa tottakai, mutta esimerkiksi pikkuleipiä tulee olemaan varmaan entistä enemmän. Vaihekuvista te pidätte, joten niitä tulen jatkossakin teille tekemään. On hienoa että ne ovat innostaneet ja auttaneet muita leipomisessa ja näpertelyssä. Teidän kiitoksenne antavat voimia ja inspiraatiota jatkaa tätä! Youtubessa on jo muutama video tehtynä, ehkäpä seuraavana vuotena niitä voitaisi nähdä enemmän? Mitä mieltä olette? 


Kurkkasin vielä kerran menneeseen vuoteen ja selasin läpi vuoden 2015 luetuimmat reseptini ja tässä ne tulevat:


6. sijalle pääsi Pikeerin teko-ohjeet. Te olette todellakin näperrelleet pikkuleipien ja piparkakkujen parissa ja se on hienoa se! 



5.sijaa pitää yllättäjäresepti, Raparperipaistos! Tämä helppo ja aivan superherkullinen resepti on omakin suosikkini, joten ilahduin suosiosta suuresti. Ei tästä ole kauaakaan kun tätä olen kahvivieraillemme tehnyt ja tarjoilin kermavaahdon kera. Ihan huippuhyvää!



4. kohdalla on Kakkupohja perunajauhoista. Tämä gluteenittomaan ruokavalioon sopiva kakkupohja tehdään meilläkin usein juhliin, tarvetta gluteenittomalle ei ole mutta kun sen koostumus on niin ihanan pehmoinen ja suussasulava. Kakkupohja kannattaa paistaa edellisenä päivänä täyttämisestä ja kostutuksen kanssa kannattaa olla varovaisempi. 



3:na on Puolukkahyytelö. Aina syksyisin se pompahtaa blogissani suosituimmaksi mutta suosittelen tätä reseptiä myös mm. joulupöytään ja talvisten lihapatojen kaveriksi, herkullista riistaruuan ja vaikkapa kaaliruokien kaverina. Oma suosikkini jo lapsuudesta saakka. 



2.sijalla on aina kärkisijoilla keikkuva Ruusun teko-ohjeet -postaukseni. Olen niin onnellinen että ohjeistani on ollut hyötyä, olen saanut postauksesta iloista palautetta ja se jos mikä lämmittää mieltä! Lähettämänne kuvat tekemistänne ruusuista ovat olleet ilahduttava asia myös, olen ylpeä teistä kun innolla olette lähteneet kokeilemaan ja siinä onnistuneet loistavasti. Hyvä te! <3



Ja sitten ykköseen.. ja se on tattadaaa: Nopeat muffinit! Tämä on oma vakioreseptini ollut vuosia, viikoittain tätä tulee käytettyä ja tällä ohjeella usein leipoo myös esikoiseni. Rakastan reseptiä siksi kun se on niin.. no helppo ja nopea. Ja helposti muunneltavissakin. Milloin taikinan joukkoon sujahtaa mustikoita, milloin suklaanpaloja tai joskus ei mitään. Maistuu ihan sellaisenaankin mutta varoitus: leivo samantien tuplamäärä sillä nämä herkut myös häviävät lautaselta nopeasti! 



Tälläinen lista tällä kertaa, nähtäväksi jää miltä se näyttää ensi vuonna. :)

Oikein Hyvää & Herkullista Uutta Vuotta 2016!


-Johanna


4 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa uutta vuotta myös teille ♥

    Kyllästyminen blogiin ja sosiaaliseen mediaan yleensäkin kuulostaa hyvin tutulta. Välillä on itselläkin käynyt mielessä, josko löisi jo hanskat tiskiin. Aina sitä kuitenkin on jaksanut jatkaa. Vuoden alussa mulle tulee pakosta muutaman viikon hiljaisempi jakso sairaalareissun takia ja sinä aikana on hyvä miettiä, mitä jatkossa haluaa blogin kanssa tehdä.

    Innolla odotan millaisia juttuja ensi vuonna kirjoittelet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu. <3 Pieni tauko silloin tällöin on vain hyvästä, saa nollattua ajatukset ja sitten on hyvä aloittaa tyhjältä pöydältä.
      Tsemppiä sairaalareissuun. <3

      Poista
  2. Oikein ihanaa uutta vuotta teidän koko Herkkuhovin perheelle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...