Purkkikeksit

Sain ennen ystävänpäivää viestin jossa minulta kyseltiin voisinko tehdä pikkuleivän/pikkuleipiä hänen ystävälleen. Kyselijä oli mieltynyt jouluna tekemiini ovi-pipareihin ja leimoihin, joten siltä pohjalta lähdin suunnittelemaan. 

Pikkuleipäyllätyksen saajan lempiväri oli lila, joten oikeastaan sen mukaan koko ajatus purkkikeksiin lähtikin. Olin nähnyt useita purkkikeksejä mm. Pinterestissä, ja lilasta sain ajatuksen laventeliin. Taustalle laitoin leimasimella tekstiä ja sienellä töpöttelin kulmiin sävytystä. Tein näitä sarjatyönä kolme jos joku menee pieleen niin on varakappale olemassa. :)
Kun nämä olivat valmiita, sain tietenkin heti idean mitä olisin voinut tehdä näihin vielä lisää. Idea jääköön muhimaan seuraavaan kertaan, pakko se on päästä toteuttamaan. Tai ainakin kokeilla osaanko, ei sekään niin sanottua ole että onnistun :D. Tässä vielä pakattuna yksi purkkikeksi. Taustalla oli elintarvikepahvia tukemassa, pussin pakkasin vielä pariin kerrokseen kuplamuovia joten oli hyvässä paketissa postituksen ajan. Onneksi oli säilynyt ehjänä perille saakka. :)Sellaisia. Meillä alkoi hiihtoloma joka aiotaan ottaa ilman minkäänlaisia suunnitelmia ja aikatauluja. Aamulla mietitään mitä päivä toisi tullessaan. :) 

Hyvää ja rentoa hiihtolomaa teillekin joilla se starttasi! :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...