Syötävä synttärikortti

Mitä ojentaa 86-vuotta täyttävälle miehelle, jolla on jo kaikkea? No, kun olen tässä keksibuumissani päässyt täyteen vauhtiinsa ratkaisu oli selvä: syötävä kortti. Päivänsankari on kova kalamies ja meidänkin perhe hänen saaliistaan on päässyt nauttimaan, ajattelin kokeilla tälläistä kala-aihetta pikkuleivälle. 

En tietenkään ollut varma osaisinko mutta ainahan sitä kannattaa kokeilla. Näissä keksitöissä on se kiva puoli että jos lopputulos on ihan kamala, todistusaineistoin voi syödä pois! En ole mikään taidemaalari joten epäilin kyllä suuresti tuleeko tästä kalaa vaiko oma päiväkahvin herkku mutta täytyy sanoa että tomuvärit! Ne pelastaa amatööreimmänkin maalarin. Yllättävän kalan näköisen tästä sain, joten ehkä kehtaan tämän päivänsankarille ojentaa? Pakettiin sujahtaa muutakin mutta tämä olisi se kortti (joita aina unohdan kaupasta ostaa). 
Vielä jään harkitsemaan kerronko että tämä esittää lohta, sillä tätä on tähän menenssä veikattu silakaksi tai taimeneksi... Kauneus ei kun kala on katsojan silmissä.. ;)Siinä sitä lohta sitten edestä ja takaa. Keksi on muuten leivottu tällä pikkuleipäohjeellani, jonka maustoin sitruunaesanssilla. Kala on pikeeriä ja se sekä pikkuleivän reunat on värjätty tomuvärein. Pisteet tein mustalla elintarviketussilla. 

Olisko pitänyt tehdä vielä siima ja koukkukin?
5 kommenttia:

 1. Tämähän on taideteos, vitsi sä olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tätä oli kyllä mukava tehdä. Huomenna tulee ehkä vielä se siima ja koukku, katsotaan.. :)

   Poista
 2. Tämä onnii hieno... Luulin sitä taimeniksi kun just pilkillä nostettiin...sillä oli kyllä punaiset pilkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Kävin ihan googlesta tarkastaan miltä se taimen näyttääkään ja se on kyllä samannäköinen kuin tämä mun versioni lohesta :D No, kala kuin kala. Päivänsankari saa päättää miltä näyttää ja mä sitten vaan nyökyttelen hiljaa.. ;)

   Poista
 3. Kyllä se ihan lohelta näyttää!! (Yleisesti taimen ja lohi erotetaan toisistaan sillä, että taimenella on pilkkuja koko kyljellä ja lohen pilkutus sijoittuu kylkiviivan yläpuolelle. Toinen yleinen ero on, että taimenen pyrstön pää on yleensä suora, ja lohella pyrstössä on lovi.)
  Nippelitietoa ;)
  Meidän isännällekin tuollainen olisi kelvannut paremmin kuin hyvin!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...