Nonparellikeksit


Käväisin kaupassa pikapikaa ja tapani mukaan kiersin leivontaosaston. Siellä silmiini osui ( jotain kivaa siellä aina osuu silmään..) hempeän sävyiset nonparellit. Ei niitä voinut olla ostamatta, tiesin oikeastaan heti mihin niitä ihanuuksia tulisin käyttämäänkin. Pikkuleipiin tietysti. 

Leivontamaailmassa nonparellit ovat nyt kovasti in, ne ovat valloittaneet jälkiruoat, leivonnaiset ja keittiöiden taaimmaisetkin nurkkaukset niin että niitä ihania pikku pirul... pyöryläisiä löytyy vielä ensi juhannuksenakin lattioilta. Mutta onhan ne tosi kauniita, ja niillä saa koristelua vaikka ja mitä. Kuppikakut, täytekakut, kahvikakut, jäätelöt, keksit ja pikkuleivät. No siis, vaikka ja mitä.
Suloiset nonparellit innostivat räpsimään enemmänkin kuvia ja en nyt osannut päättää mitä niistä tänne laitan, joten laitan useamman. Tuli siis ekstrapastellinsävyinen postaus ja sopiihan se tähän päiväänkin hyvin. Reseptiä nonparellikekseihin on tulossa myöhemmin, olen löytänyt vihdoin täydellisen pikkuleipäreseptin ja se vaatiikin jo ihan oman postauksensa. :)

Oikein hyvää Naistenpäivää kaikille ihanille naisille!!


- Johanna

Kommentit

Suositut tekstit