Lisää Sarah Kay:ta
Ennen kuin vetäydyn viikonlopun viettoon, tässä teille vielä toinen versioni Sarah Kaysta. Olin tehnyt tämän maalausta vaille valmiiksi kuivumaan että siinä mielessä homman vaikeimmat vaiheet olivat takanapäin ja kivoin osuus edessä. Tai onhan tämä kokonaisuudessaan kivaa puuhaa, toki, mutta viimeistely on ihan ylivoimaisen rentouttavaa ja miellyttävää puuhaa. 

Tein tästä vaaleanpunaisesta versiosta tietenkin hieman erilaisen kuin sinisestä, ja pakko oli hieman leimaillakin kun tuntui kovin tyhjältä tuo tila tuossa vasemmalla. Tämä poiki tietenkin lisäidean, ja se tietää taas uusia projekteja. :DNyt heitä on sitten kaksi. Vieläköhän tekisi näitä lisää, vai jokohan alkaa Sarah Kayt piisamaan? :D

Pikkuleivät on muuten leivottu tällä kaakaopikkuleipä-reseptilläni. Ohjeella tulee aavistuksen verran pehmoisempia pikkuleipiä, että postittamaan näitä en alkaisi. Mutta nyt, oikein hyvää viikonloppua kaikille. Ensi viikolla tiedossa leipomista ja tietenkin keskiviikon Keksipäivä! :)


-Johanna

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania! Pyörryn! =D Tuommoinen ois muuten tosi mahtava jättikeksinä! =) Käytätkö ihan askarteluun tarkoitettuja leimasimia ym? Puhtaita tietty x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :D Nämä on aika suuria, 13-14cm leveydeltään. Olisin tehnyt suuremman mutta ei löytynyt niin isoa muottia ja en jaksanut nyt mitään pahvimuottijuttuja..
   Olen ostanut näitä keksileimailuja varten Sinellistä silikonisia muotteja. Teko-ohjeet ja vinkit-kategoriastani löydät teko-ohjeita, ja kuvia näistä leimasimista. :)

   Poista
 2. Mä pyörryn kans! Tää punainen on ehkä jopa vielä ihanampi kuin tuo eka. Näitä jää vaan huokaillen ihaileen. :)

  VastaaPoista
 3. Huh huh miten upeita!!! Ei voi kun ihmetellä.

  VastaaPoista
 4. Onhan hienoja! Ikunas noin somia nähnytkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...