Leijona-piparkakut


Sain Confetilta testattavakseni tätä hurmaavaa leijonamuottia. Täytyy sanoa että pikeerityöt on tehty helpoiksi kun muotissa on jokaiselle ääriviivalle yksityiskohtansa. Leijonamuotti ei ole liian suuri eikä pieni, joten syömistä ajatellen koko on just hyvä ja koristelun suhteen koko on sopiva koska yksityiskohdat ei mene aivan liian pienitöisiksi.

Leivoin leijonat piparitaikinasta, ja vuoden keksitöiden jälkeen täytyy sanoa että kylläpäs piparitaikina on tuhat kertaa vaivattomampaa käsiteltävää. Ei tarvita jauhojakaan juuri lainkaan ja osat suorastaan luiskahtavat muotilta irti. Tykkään!


Nämä piparit menisi kyllä ihan ilman koristeluakin, niin kivat yksityiskohdat tulee muotilla eikö?!




Kaulitessa kannattaa muistaa ettei jätä taikinaa liian paksuksi niin muotti ei leikkaa yksityiskohtia irti.



Koristele pikeerillä aloittaen esimerkiksi kasvoista, sen jälkeen alaosa ja sitten harja ja häntä. Halutessaan voi pursotella pikeerikerroksen kuivuttua leijonalle harjaa lisää. 

Kun kasvoissa on pikeeri kuivunut, pursota nenä, suu ja kiinnitä silmät.




Kun leijonien pikeeri on kuivunut, voit halutessasi maalata lisää yksityiskohtia ruskealla pastavärillä.



Leijonien värit: Ruskea, ruskea + keltainen
Silmät Wiltonin mustia sokerihelmiä
Suomenliput maalattu: Wilton Royal Blue Pastavärillä
                                                               Leijonamuotti: Confetti Oy


Kommentit

  1. Kiitos! Ihana tuo muotti. Tulee kivoja ilman koristeluakin :)

    VastaaPoista
  2. Hurmaavia "jellonia", kuten sisareni poika aikoinaan aina leijonan sanoi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimmi! Jellonia oli tosi kivat tehdäkin. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Suositut tekstit