Äitienpäiväkeksit



Meillä on Facebookissa Keksikoristelijat -ryhmä, jossa pistimme keksihaasteen pystyyn! 
Teemana oli Äitienpäivä ja jokainen sai hyvää aikaa (silti omani jäi viime tippaan, heheh..) suunnitella ja toteuttaa työnsä. Haaste ei ollut kilpailu, vaan keino tuoda esiin osallistujien näkemys tietystä aiheesta. Monesti pää lyö tyhjää jos ei ole mitään tiettyä aihetta mielessä kun keksejä alkaa tekemään, mutta nyt kun oli vähän suuntaa antavaa niin suunnittelu oli helpompi toteuttaa. Tai no..

Mietin pitkään cameo-koristelua, sen kummempia yksityiskohtia en tiennyt mutta jotain camee-aiheista sen piti olla. Eilen keksin että taustana on musta väri, mutta yhä loput yksityiskohdista oli auki.. Aloin koristelemaan tänään eilen täyttämiäni keksejä, ja ekana muodostui pitsiä josta se sitten vain lähti etenemään muihinkin kekseihin. Sokerimassakoristeilla saa keksejä kivasti viimeisteltyä, ja tuo niihin kauniin loppusilauksen. 







Pikeerin tein jälleen suolakaramellin makuisella makutomusokerilla, on se niin hyvää. <3 


Liittykäähän tuonne fb:n Keksikoristelijoihin, siellä saa höpistä vapaasti keksikoristelun ihmeellisestä maailmasta taikka vain ihastella erilaisia töitä. Instagramista keksejä löytää hashtagilla #keksikoristelijat. 



Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua, ja hyvää äitienpäivää kaikille sitä viettäville!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...