Jauheliha-smetanapannari

Tämä suolainen herkku käy moneen: evääksi, väli- tai iltapalalle, kahvitteluun tai vaikka uudenvuoden herkkupöytään niiden nakkien ja perunasalaattien sijaan. 

Tämä on kuin pikapitsa: ainekset pellille, taikina päälle ja uuniin :)


Uunipellille:
600-700g paistijauhelihaa
1 sipuli
paprika
(oliiveja)
1 prk smetanaa

Pannaritaikina:
3 munaa
6dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
mausteet: suola, pippuri, paprikajauhe, pizzamauste, chilijauhe
(vinkki: kokeile ripaus currya!)
juustoraastetta

Paista ja mausta jauheliha. Pilko sipulit ja paprikat, levitä ainekset pellille. Lisää smetana nokareina sinne tänne. 

Valmista pannaritaikina sekoittamalla ainekset sekaisin ja kaada pellille.
Paista 200-asteessa n. 30 minuuttia.






7 kommenttia:

  1. Kiva ohje. Pitää joskus kokeilla.:) Joskus olen tehnyt pizzapannaria, mutta siinä täytteet lisättiin loppuvaiheessa paistoa pannarin päälle.

    VastaaPoista
  2. Sillä tavalla saakin vähän enemmän pitsamaisemman, voisikin tehdä ensi kerralla pitsapäivänä sellaisella versiolla. Jostain syystä kun nuo vaivattavat taikinat on olevinaan niin vaivalloisia :D

    VastaaPoista
  3. Tämä on ihan Mielettömän hyvää! Meillä on kerran tehty ja tehdään uudelleenkin..!

    Onnellista Uutta Vuotta!:)

    VastaaPoista
  4. Tätä testaan takuu varmana!!
    Iloista alkanutta uutta vuotta!!

    VastaaPoista
  5. Onnekasta uutta alkanutta vuotta 2013 kaikilla herkuilla !

    VastaaPoista
  6. On hyvää, kannattaa kyllä tehdä. Myös kinkkkuversiona on hyvää, ihan samaan tapaan tehtynä.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Melody, Kirsi ja nami-hiiri! Samoin teille oikein hyvää alkuntta vuotta 2013! :)

    Mimmi M, kinkkuversiona varmasti hyvää kanssa! Tämä on taas sellainen hyvä ohje johon voi upottaa jämiä ja avattuja pakkauksia ja on maukasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...