Pistaasinamut


Maanantaita! Täällä ollaan hernekeiton keittelypuuhissa, ja kaikkea muutakin joulujuttujen tekemistä on mutta ihan pikaisesti tulin laittamaan tämän ihanan namuohjeen tänne.
Viimeksi kun olin tehnyt Valkoisia kermaliköörinameja, sain idean tehdä nameja myös pistaasipähkinällä, itse kun rakastan noita pähkinöitä ja ne kuuluvat ehdottomasti (minun) jouluherkkupöytään! ;)





Nameihin voi käyttää ihan mitä tahansa mieleistään pähkinää, rusinoita, karkkeja, kuivattuja hedelmiä..




Vielä yksi..... Sitten jatkamaan sopankeittoa....





ja sitten vielä yksi..






Kommentit

  1. Ihana kuvitus tässä postauksessa.:) Ja herkullisia nameja. Tykkään, kun joukossa on jotain pureskeltavaa.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onkin aika hankala elementti tuo tuli, mutta tulipahan testailtua :D
    Samoin tykkään minä, pienet sattumat joukossa vain paransi makua! Suolaiset pistaasit sopivat ihanasti näihin. Pitää kyllä tehdä vielä jouluksi kolmas satsi, tuplana.. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Suositut tekstit