Ruusuja

Siirrän näitä vanhoja töitäni tänne uuteen blogiosoitteeseen. Harmittaa kun niin monet kuvat on menetetty Vuodatuksen ongelmien vuoksi mutta tässä nyt joitakin. 
Teko-ohjeet ovat olleet todella kysyttyjä joten niitäkin lupaan vielä tänne, menee kylläkin ensi vuoden puolelle.


Ovaalinmuotoinen ruusu. Tutunnäköinen? ;)


Oli tämännäköisen kakun päällä,Nämä onkin niitä viimeisiä kuvia jotka säilyivät, vuosi oli 2009 kun nämä on tehty ylioppilaskakkuihin,Ristiäiskakun ruusut,Kultaiset ruusut,


2008 -vuonna tehtyjä, pojan rippikakkuihin. On tuo käsiala vähän muuttunut noista ajoista :)Ruusu ja miniminiruusu, 

Olin juuri löytänyt Helmiässprayn ;)Kromiruusut. Tehty harmaaseen marsipaaniin ja pinnoittettu helmiäisspraylla.Vuotta 2008 mentiin,2007, nämä oli pakko oppia ja uskokaa että näitä harjoiteltiin!!!!!


Ja vähän punaisiakin :DKeksin että kukkanaula on oikein loistava apuväline ruusujen teossa. Vinkkasin ideani silloin Bake and Partyynkin, he laittoivat sen verkkokaupan sivuilleen ja lähettivät kiitokseksi upean tuotepaketin! Olin silloin niin innoissani, muistan sen päivän vieläkin kuin eilisen!! :)Ensimmäiset ruusuni jotka pysyivät kasassa, värjätty apteekin jauheväreillä! :DIhan tuli haikean iloinen olo muistella noita aikoja, kuinka uutta kaikki tämä blogimaailma, kakkuilu ja koristeet olivat silloin. Kuinka tämä aika on rientänyt näin, ja se sama innokkuus on säilynyt aina vaan... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...