Pakastimentyhjennysviikko ja hernari

Päätin että tällä viikolla meille ei osteta ruokaa, ( paitsi maidot, leivät jne..) vaan kaivetaan pakastinta tyhjäksi niin vimmatusti! Ensimmäisenä sieltä löytyi rasia jauhelihaa josta keiteltiin hernari.

Kuinka kuvata kaunis hernekeittoannos? Tell me.. Vuodenaikakaan ei ole tässä asiassa puolellasi vaan tarjoaa kuvausolosuhteeksi pahimman mahdollisen pimeyden! Voi kesä tulethan jo.....


Soppa keiteltiin pussin keitto-ohjeen mukaan suurinpiirtein, jätin meiramin pois koska sitä en viitsinyt ostaa tämän kattilallisen vuoksi. (tarkoitushan oli siis päästä avatuista ja pakastetuista asioista eroon, ei hamstrata niitä lisää!) Pari sipulia silppusin joukkoon ja sitten sitä jauhelihaa. Hyvin maustettuna ja chilillä höystettynä, saa se hernarikin vähän poltella suuta! 
Porkkanoita olisin ilman muuta laittanut myös mutta kun ne oli loppuneet, pakastin tarjosi vain babyporkkanoita ja eihän ne nyt sovi ;)

Annoksen päälle vielä tuoretta sipulisilppua kera sinappipätkän, nami nami!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...