Huomenta!

Meillä on hiihtoloma ja voin hyvällä omalla tunnolla sanoa noin tähän aikaan päivästä. ;)

Oli loma tai ei, olen sellainen kahvinjuoja että aamun aikana menee monta kupillista, mutta se määrä mikä loppujen lopuksi oikeasti tulee juotua, on varmasti puolikas kuppi. Kahvikuppi seilaa kädessäni huoneesta toiseen, jää olkkariin kun menen keittiöön ja kun se on taas kadonnut se voi löytyä ihan vaikkapa kodinhoitohuoneesta! 



On aamuja jolloin ehkä maltan sen kupilliseni siemailla rauhassa lämpöisenä ja nautiskella aamiaisenkin samalla. Tällä kertaa näin pääsi käymään, ja aamupalana oli Jälkiuunipaloja lempparini avocadon kera, sekä kalkkunaleikkelettä.


Tänään kokeiltiin uutta kahvilaatuakin. Tykkäsin sen verta että ostan tätä kahvia uudelleenkin. Kahvi oli mukavan vahvaa, ei kuitenkaan liian eikä myöskään lainkaan kitkerää. Ei kirvellyt kurkkua suomeksi sanottuna! 



Aamupalasta puheenollen, eilen illalla käytiin lasten kanssa laavulla ja he grillailivat iltapalanakkeja. Yllättäen pakkasta oli -10 vaikka plussaa oltiin lupailtu! Myöhemmin miesväki meni edeltä sisälle ja minä jäin hetkeksi vielä lämmittelemään nuotiolle. Matkalla sisälle ihastelin kirkasta kuunvaloa joka valaisi metsää ja nappasin kuvia muistoksi:




Hiihtoloman viimeisiä päiviä vietellään. Viikonlopuksi olisi tarkoitus leipoa joten makeaa päivitystä on tiedossa. Myöhemmin tänään on tulossa vielä herkullisia tonnikalakiekkoja. 

Mukavaa perjantaita! :)



4 kommenttia:

  1. Kahvia pitää aina ensimmäiseksi aamulla saada.:) Itse juon aina yhden ison mukillisen. Arkiaamuisin juon kahvini joko tv:n tai tietokoneen ääressä. Viikonloppuisin juodaan sitten yhdessä miehen kanssa keittiössä, jos ei jompi kumpi satu olemaan hemmottelutuulella ja tuo aamiaista sänkyyn.;)

    Aika pakkanen eilen oli. Toivottavasti nyt viikonlopuksi lämpenee, niin on mukavampi käydä verkkoja kokemassa.:)

    Teillä on ilmeisesti oma laavu? Meidän olisi tarkoitus nyt keväällä rakentaa pieni laavu ja nuotiopaikka, kun viime kuussa ostettiin tonttimme laidalta alkava metsä. Yhteen aikaan käytiin sunnuntaisin luontopolulla lenkkeilemässä ja samalla poikettiin laavulla syömässä eväät, muttei olla voitu enää pitkään aikaan sitä harrastaa, kun siellä tulee aina irrallaan olevia koiria vastaan, eikä tuo meidän vanha poika tykkää muista enää yhtään. Oma laavupaikka olisi aivan mahtava! Nuotion äärellä on mukavaa.:)

    Hyvää viikonloppua!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä, ensimmäisenä kahvia. Tosin alan touhuta heti aamusta että kahden ison siemauksen jälkeen se on sellaista huikka-kun-muistat juomista :D
      Niinä aamuina kun lähden lenkille ennen kun muut herää, juon kahvin vasta kun tulen takaisin.

      Pakkanen yllätti, piti palata takaisin sisälle pukemaan vähän lisää vaatetta kun meinasin ihan että muutama aste olisi.. Nyt sataa taivaantäydeltä lunta isoin hiutalein!

      On oma laavu, se rakennettiin syksyllä tuonne kodan takapihalle. On kiva paikka oleskella ja istua iltaa samalla jotain pientä grillaten. Uutenavuotena oli jätkänkynttilät palamassa vielä lisäksi, oli kauniin näköistä :)

      Meillä on täällä ulkoilualueet ihan "nurkan takana", ja hirmu usein siellä on kanssa leiriläisten vapaita koiria juoksemassa ja uimassa. Yleensä kyllä onneksi ottavat ne kiinni kun rantaan tulee enemmän ihmisiä. Siellä on mukavia grillikatoksia reittien varrella, kiva grillata sitten uimisen lomassa. Edellyttää toki ettei ole rutikuiva maasto. :D

      Oma laavu on kyllä kiva, ja teillä on sitten siellä mukava sijaintikin eikä muiden koirat pääse häiriköimään :)

      Poista
  2. Minä voin ihan pokkana sanoa huomenta vaikka tähänkin aikaan.... työaamuina lähden aikaisin liikkeelle ja nyt tuntuukin ruhtinaalliselta, kun olen arkisin kotona joka viikko muutaman päivän...eli teen vajaata työviikkoa omasta toivomuksesta. Tyäaamuina en syö/juo mitään ennen töihin lähtöä, vaan näin arkivapaalla ollessa nautiskelen isosta ½ litran mukista aamupäivällä kaffet kaikessa rauhassa katsellen vaikka ihanaa aurinkoista luontoa ikkunasta...niinkuin nytkin on. Meillä on hiihtoloma vasta viikolla 10, joten sitten tuleekin vielä pidempi vapaa... muistaakohan sitä enää töihin mennäkkään. Ihania loppuloman päiviä koko poppoolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmasti mukavaa vaihtelua tehdä lyhyempää työviikkoa, jää sitten aikaa rauhallisiin aamuihin(kin). :)
      Kokeile huomataanko pidempää lomaasi, jos vahingossa vain unohdat mennä lomien jälkeen? :D

      Oikein mukavaa viikonloppua Mimmi, ja myös Maistuis varmaan sullekin-blogistille, jäi tuosta kommentistani äsken! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...