Kahvikakku: Päärynä-vanilja

Muutama päärynä tummui hyvää vauhtia hedelmäkulhossa ja kun syöjiä ei näyttänyt olevan pyöräytin niistä kahvikakun. 
Kakku on hirmuisen mehevä, ja maistuu mukavasti päärynältä. Vaniljajogurtti teki kakusta hauskasti pannukakkumaisen.

Kyllä nyt löytyi niitä syöjiäkin, kakku hupeni muutamassa päivässä! ;)


Lisätäämpäs nyt se oikea kuvakin, olin laittanut väärän kakun kuvan aiemmin..
Nyt jään miettimään mikä ihmeen kakku Se sitten oli?

5 dl jauhoja
3 dl sokeria
1 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
3 dl vaniljajogurttia
2 munaa
200g sulaa voita
2 raastettua päärynää 

- Yhdistä kuivat aineet keskenään. 
Yhdistä päärynäraaste ja vaniljajogurtti, lisää seokseen se sekä loput ainekset. 
Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa n. 45 minuuttia

Jos tuntuu raa´alta, laita leivinpaperi päälle ja jatka hetki paistamista. 



Kommentit

Suositut tekstit