Aamiainen

Välillä viikonloppuaamuina on mukava syödä hyvin heti aamusta. Tässä yksi oikein herkkuaamiainen, ja jolla lähtee taatusti nälkä isommaltakin karjulta!

Ohje on ollut monesti tulossa blogiin mutta aina jäänyt kuvaamatta kun tätä on tehty. Nyt kuvasin, ja samalla osallistun ohjeellani Kiekun Kananmuna reseptikisaan. 
Hetken epäröin lähdenkö kisaan ollenkaan ja vain lisään ohjeen. Onhan munakas ehkä vähän tylsän kuuloinen heti alkuunsa, mutta tämän ohjeen takana pysyn kuin kivi. On tämä sen verran herkullinen kokoonpano!! ;)



Aamiaiseni koostuu siis kuohkeista kermamunakkaista, joiden väliin tulee cheddarjuustoviipale, punasipulisilppua sekä chilinen täyte. 


Kuohkea kermamunakas (3 kpl)

2 isoa kananmunaa
½ dl kuohukermaa
voita paistamiseen

Täyte

75g Cream Fraichea
½ tomaatti
3 siivua juustoa
3 siivua kalkkunaleikettä
suolaa ja pippuria myllystä, sekä hyvä tujaus chilijauhetta

Lisäksi: Cheddarjuustoviipaleita, punasipulia silputtuna

- Riko kananmunat kulhoon, lisää kerma ja vispaa hetki niin että munien rakenne rikkoutuu. 
- Kuumenna pannu, ja paista voin kera letuiksi.

- Pilko tomaatti, juusto sekä kalkkunaleike pieneksi silpuksi. Lisää Cream Fraiche sekä mausteet. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. 

- Laita lautaselle lettu, cheddarjuustoviipale, punasipulisilppua sekä täytettä. Taita kaksinkerroin ja nauti!

*

Pläräilin joskus kaupassa Karppaajat-lehteä josta mieleeni jäi munakasrulla jossa käytettiin kermaa ja munia pohjaan. Täytteen olen tehnyt oman maun mukaiseksi. :)









Kommentit

  1. Olen kananmunan fani. Kisasta en tiennyt. Ehkä ehtisin vielä mukaan? Onnea sinulle!
    Tule maaliskun ruokahaasteeseen osallistumaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Suositut tekstit