Koskenlaskija-kasvispiirakka

1239626099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä ohjeella tulee pellillinen. Piirasvuokaan valmistettuna ohje puolitetaan.

Pohja

5 dl vehnäjauhoja
1 dl kauraleseitä
2 tl leivinjauhetta
2 dl voisulaa
2 dl vettä

Täyte

Punainen ja keltainen paprika
½ kesäkurpitsa
2 munaa
3 dl kermamaitoa
½ dl maitoa
vajaa paketti Koskenlaskijajuustoa
4-5 dl juustoraastetta
oman maun mukaan mausteita

- Sekoita pohjan kuivat aineet voisulaa, lisää viimeisenä vesi. Taputtele pellille leivinpaperin päälle.
- Pilko kasvikset kuutioiksi. 
- Kuumenna maito ja sulata koskenlaskijajuusto siihen. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada pellille. 
Paista 200-asteessa 30minuuttia.

*
Pengoin vanhaa blogiosoitettani ja sieltä tuli tälläinen piirakka vastaan. Lisään ohjeen tännekin talteen sillä muistan että piirakka oli oikein hyvää. 

Kommentit

Suositut tekstit