Tomaattinen pastakastike

Tämä kastike on meillä sellainen peruskastike johon sitten lisään jauhelihan/kasviksia/lihapullia/tonnikalaa tai tarjoan esimerkiksi paistetun broilerpihvin kera. Erilaiset yrtit, mausteet ja vaikka sienet tuovat aina uutta vivahdetta mukaan. 

Tämä pasta+kastike oli eräs päivä ruokana kanapihvien kanssa. Ruokaa jäi yli ja perheen pienin söi tätä seuraavana päivänä päiväruuaksi ihan kasvisversiona. Kun minä napsasin kuvaa annoksesta, pieni vikkelä mies oli jo jääkaapilla ja tuli takaisin oliivipurkin kanssa. "anna?".   



1 prk (500g) Paseerattua tomaattia
1-2 sipulia
1 punainen paprika
ja 1 oranssikin jos tahtoo
ja vaikka kesäkurpitsaa
1-3 valkosipulin kynttä
suolaa, pippuria myllystä, paprikajauhe, oregano, basilika, 1-2 rkl sokeria
oliiviöljyä

- Kuullota pilkotut sipulit ja kasviket oliiviöljyssä pannulla. Lisää paseerattu tomaatti, sekä samalla purkilla mitattuna puoli purkillista vettä (noin). 
Lisää mausteet ja valkosipulit, anna muhia hiljalleen kannen alla. 
Käytä kastike broilerpihvien, lihapullien, jauhelihan, pastan.. jne.. kera. 

Vinkki: Salamimakkaralla tai pekonilla saat kastikkeeseen lisää makua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...