Curry-kalkkunanakkipyttis


Aloin eräs päivä tekemään pyttistä. Jostain maustehyllyiltä leijaili yhtäkkiä nenään ihana curryn tuoksu! 
Sain sitten idean maustaa ruoan sillä, tehdä pyttiksestä intialaisempi. Kun ruoka oli valmis, poika kavereineen pelmahti sopivasti ulkoa sisälle kauhealla pulputuksella ja joku hihkaisee: 

"vähäks täällä tuoksuu hyvältä!!!" 




8-10 keitettyä perunaa
1-2 sipulia
½ Solo valkosipuli
1 dl herneitä
oliiviöljyä
mausteet curryjauhe, garam masala, ripaus kurkumaa, chilijauhe, suola+pippuri myllystä
1½ pkt kalkkunanakkeja

- kuullota sipulit öljyssä.
- Lisää pilkotut perunat ja paista niitä hetki. Siirrä perunoita hieman sivuun, lisää loraus öljyä ja lisää siihen mausteet sekä hakattu valkosipuli ja hämmentele hetken ja sekoita perunoiden joukkoon. 
- Lisää herneet ja pilkotut nakit ja paista kunnes saavat väriä. 
Tarjoa keitetyn tai paistetun kananmunan kanssa. 

Kommentit

Suositut tekstit