Veneperunat on hirmu helppoja, herkullisia ja edullisia. Ne käy ruuan kuin ruuan kanssa, ja vaikka ihan dippailuun. Maustamisessa on vain mielikuvitus ja oma maku rajana, meillä maustettiin tällä kertaa omalla suosikillani, timjamilla.
1.5 kg Rosamundaperunaa
oliiviöljyä
suolaa,pippuria myllystä
timjamia
- Pese perunat huolellisesti ja kuivaa ne.
Lohko, ja laita uunipellille. Ripottele pintaan öljyä, lisää mausteet ja sekoita niin että ne sekoittuvat perunoihin tasaisesti.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia
Meillä ei enää aikoihin ole ostettu kaupasta pakastelohkoperunoita, -ranskalaisia tai vastaavia. Itse tehdyt on niin paljon parempia!:) Timjami on yksi omista suosikkiyrteistäni myös.:)
VastaaPoistaMeillä ostetaan hyvin harvoin kanssa, ja silloin kun ostaa niin katuu että olisi voinut tehdä itsekin. Ei ne maistu hyviltä.
VastaaPoistaTimjami on kyllä niin ihanaa. <3
rakastan lohkoperunoita,rosmariini on myös hyvä mauste näille :)
VastaaPoistaVarmasti. Voisikin ensi kerralla valmistaa nämä rosmariinin kera. :)
Poista