Mangomousse

Tein viikonloppuna kaksi kakkua joista toiseen tein suklaamoussetäytteen lisäksi mangomoussen. 
Olin juuri nähnyt Mimmillä tosi herkullisen mango-passionkakun jonka mukaan suurinpiirtein tein tämän, joitakin juttuja piti muuttaa kun ei meidän pikkukaupasta niitä löytynyt.. 




Mangosose
( 2:een kerrokseen, 6 munan kakkuun)

200g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
4dl Bonne mangososetta
1-2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4-6 dl kuohukermaa
6 liivatelehteä + tilkka kiehuvaa vettä

- Laita liivatteet kylmään veteen. 
- Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi
- Sekoita muut ainekset keskenään. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, kaada nauhana seokseen. 
- Lisää kermavaahto varovasti lastalla käännellen. 

*

Sekoitin tuota Bonnen mangososetta veteen ja kostutin sillä kakun. Sosetta ostin nyt ensimmäistä kertaa ja pidin siitä, nyt tietää ostaa sitä jatkossakin.



Kommentit

  1. Herkullisen näköistä. Kiva blogi muutenkin sulla. :) Linkitän sut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Suositut tekstit