Suklaarouhe-muffinssit


Tarjosin eilen nimppareiden kunniaksi muffinsseja. Meillä ei ole tapana nimipäiviä mitenkään erityisesti juhlistaa, mutta koska eilen treffattiin vähän isommalla porukalla ajattelin leipoa kahvin kanssa jotain. Ja koska tiesin että yksi seurueesta muistaa aina kaikkien nimipäivät yms.. ;)


Suklaarouhemuffinssit
12 kpl

125g voita
1½ dl sokeria
2 munaa
85 g tummaa ja valkoista suklaata rouhittuna
1 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3½ dl vehnäjauhoja
1 prk kermaviiliä

- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, samalla vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen kermaviilin kanssa. Sekoita varoen, lisää suklaarouhe muutaman kerran käännellen. 
Jaa muffinsivuokiin, käytä halutessasi muffinssipeltiä. (suosittelen!)
Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia





Tein kaksinkertaisen taikinan, ensimmäinen satsi oli uunissa vain 15 minuuttia ja minusta se jäi hieman kinttanaksi. Toinen satsi oli reilun 20minuuttia ja oli oikein hyvä. Kaikki kuitenkin meni ja kotiintuotavaksi ei jäänyt (onneksi) yhtään kappaletta. ;)







6 kommenttia:

  1. Eilen oli niin monilla ihanilla naisilla nimipäivä :) eli onnea siis vaan tännekin blogiin nimipäivän kunniaksi, vaikkakin hieman myöhässä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Myös kahden parhaan ystäväni nimpparit oli eilen. :D

      Poista
  2. Onnea eilisen nimipäivän johdosta! Ihanan näköisiä muffinsseja :)

    VastaaPoista
  3. Onnea!:) Minulla menee aina kaikki nimipäivät ihan ohi, omaanikaan en tahdo muistaa, saati sitten muiden. Ihania muffineja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama juttu, en muista koskaan nimipäiviä ja pitää olla erityinen syntymäpäivä/päivämäärä että muistan jotain jos silloinkaan.. ;D Nimpparit sattuu joskus muistamaan jos katsoo oikeaan aikaan seinäkalenteria, mutta tuurilla sekin aina.. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...