Arvonta!

Olen lehtifriikki. Näin totesin joulun alla kun siivosin kaappeja. Lehtikasa tuolla, lehtikasa siellä, lehtiä yöpöydän laatikoissa ja lehtiä olohuoneen lipastossa. Olin ostanut lasten tavaroille suuria kannellisia säilytyslaatikoita mutta niille tulikin muuta käyttöä, arvaattekin varmaan mille? ;) Olen välillä osa-aikainen tilaaja, mutta eniten tulee ostettua lehtiä kauppareissulla perjantaina jonkin kivan kukkakimpun kera. Mikäs sen kivempi tapa aloittaa viikonloppu? Paljon tulee ostettua lehtiä myös kirpputoreilta. Lähestulkoon kaikki lehteni ovat sellaisia missä on ruoka- ja leivontareseptejä. Niitä ei voi koskaan olla liikaa enkä voi niistä luopua!
Ja mitä sitten teen näille kaikille lehdille kun niitä kertyy niin paljon? Luen tietenkin. Valitsen kasan välistä  pari numeroa, aina löytyy jotain uutta kivaa luettavaa ja ne reseptithän eivät vanhene koskaan.  Löin lehtienostokiellon itselleni viime keväänä, ja vasta jouluna tuli ostettua uusi lehti Maku, jonka mukana tuli seinäkalenteri. Olen sitä lehteä pläräillyt useasti ja siellä on joulunumerosta huolimatta paljon reseptejä joita aion testailla tässä kevään aikana. 

Lehdellä voi myös ilahduttaa muita, esikoiseni sai joululahjaksi Aku Ankan kestotilauksen ja siitä lahjasta on takuulla iloa koko vuodeksi. Tahdon ilahduttaa lehdellä myös teitä lukijoitani, siihen tarjoutui mukava tilaisuus yhdessä Lehtikuningas.fi :n kanssa! 



Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissasi minkälaisia lehtiä sinä tykkäät lukea? Tuleeko lehdet säästettyä vai hävitätkö/annatko niitä säännöllisesti pois?
 Ilmoita myös monellako lähdet arvontaan mukaan. 
1 arpa --> jätä kommentti
2 arpaa --> liity lukijaksi ( kerro jos olet jo lukija )
3 arpaa --> jaa arvonta sosiaalisessa mediassa (esim. Fb, oma blogi jne..)

Palkintona on 3 nroa Maku-lehteä (arvo: 15,75€) ja voit itse päättää tuleeko lehti sinulle vai tahdotko kenties ilahduttaa sillä ystävääsi, äitiäsi, anoppia, työkaveria, naapuria, koiranulkoiluttajaa tai jotain jolle tahdot vain tuoda hyvää mieltä! :)
(lehden saaja selvitetään sähköpostilla voittajan ja minun kesken)


Arvonta-aika alkaa n-y-t NYT!! Ja päättyy Ystävänpäivänä 14.2 2014 klo: 12:00 jonka jälkeen julkaisen voittajan täällä blogissani sekä Herkkuhovin Facebook-sivuilla. 


Onnea arvontaan!! :)

Johanna

55 kommenttia:

  1. Mukana ollaan! Itse tykkään lukea lehtiä, joissa on reseptejä leivontaan ja ruuanlaittoon. Myös valokuvaukseen liittyvä lehti tulee minulle (luontokuvaus erityisesti) ja myös terveyteen/kuntoiluun liittyvät jutut kiinnostavat. Näihin aiheisiin liittyvät lehdet säästän kaikki! Lukija olen jo ja jaan tämän mainoksen myös blogissani, joten kaikilla kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kiva arvonta.:) En kovinkaan paljon itse osta lehtiä tai tilaa, mutta kyllä niitä silti ihan tarpeeksi aina kertyy. Ruoka- ja puutarhalehdet ovat ne, mitkä kiinnostavat. Ne tulee myöskin aina säästettyä, vaikka tilaa tahdo löytyä.;) Kolmella arvalla mukaan. Laitan jakoon fb:n puolelle.:)

    VastaaPoista
  3. Mukana yhdellä arvalla :)
    Tykkään lukea naisten-, ruoka- sekä terveys&hyvinvointilehtiä. Yleensä säästän kaikki mielenkiintoiset lehdet, kunnes parin vuoden kuluttua ne päätyvät kierrätykseen.
    Maku-lehti kuuluu yksiin suosikkeihini :)
    - Jenny

    VastaaPoista
  4. Mukana yhdellä arvalla. Tykkään lukea monenlaisia lehtiä....sisustus-, ruoka-,hyvinvointi-, käsityö- sekä muodista kertovia lehtiä.
    Jonkin verran niitä myös säästän ja naapurin rouvan kanssa vaihdamme lehtiä.
    terveisin Heli

    VastaaPoista
  5. Tykkään lukea muoti-, ja sisustuslehtiä kaikkein eniten. :) Lehdet kiertää perheen jäsenillä ja viimeinen luultavimmin heittää lehdet kierrätykseen. :)

    Olen lukija, joten kahdella arvalla osallistun. jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa.. Sekä ruokajutut. :) irmeli.nieminen(at)hotmail.com (1 arpa)
    -IRMELI-

    VastaaPoista
  7. 3 arpaa, lukija ja jaettu FB. Lehtiä tulee luettua laajalla skaalalla, sanomalehdet, sisustus-, muoti- ruoka/leivonta, musiikki, käsityöt. Osa siirtyy lukemisen jälkeen lehtiroskikseen, osa kierrätetään sukulaisille.
    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Muoti on lähellä sydäntäni... Muodin lisäksi ruuanlaitto ja kokkaus -lehdet ovat erityisen kiinnostavia. :)
    Yhdellä arvalla mukaan!! :)
    jessina.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Leivonta on ykkösaihe ja puutarha heti hyvä kakkonen
    Yhdellä arvalla mukana. malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Tykkään lukea kaikenlaisia lehtiä, mutta lehtien säästämisestä olen opetellut pois. Olen ehdottomasti kierrätyksen kannalla ja omat lehteni vien äidilleni luettavaksi. Otan osaa yhdellä arvalla hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  11. Osallistun 3-lla arvalla. Luen paljon ruokalehtia, useilla kielillä :)

    VastaaPoista
  12. Luen paljon erilaisia lehtiä netissä. En osta lehtiä. Olen mukana yhdellä arvalla. emmiina67@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana :) luen vähän kaikenlaista, mutta eniten tulee luettua sanoma- ja naistenlehtiä. Aikakauslehdet säästän mutta sanomalehdet menee paperinkeräykseen :) koska asun vielä kotona, lehti ilahduttaisi sekä minua että äitiäni :D T. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Yhdellä arvalla mukana. Luen hyvinvointi- ja terveyslehtiä sekä selailen kaupassa käydessäni ruokalehtiä kuitenkaan niitä ostamatta :)

    VastaaPoista
  15. matilda.saarisalo@hotmail.com yhdellä arvalla mukana:)

    VastaaPoista
  16. Kiva arvonta. Ollaan mukana kahella

    VastaaPoista
  17. Olen mukana 3 arvalla,lukijana ja jaoin fb:llä :) Tykkään lukea asialehtiä,käsityölehtiä ja ruokalehtiä,säästän kaikki.

    VastaaPoista
  18. Olen mukana kolmella arvalla, (kommentoin, olen jo lukija, jaoin blogissani). Tykkään lukea kaikkia leipomiseen tai ruuanlaittoon liittyviä lehtiä ja säästän aina kaikki, sillä aina löytyy uudelleen selaillessa uusia reseptejä, joita ei ensimmäisellä lukukerralla huomannut. :)
    laurazz.laurazz@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla mukaan. Liityin lukijaksi, ja kommentoin tähän postaukseen. Luen mielelläni matkailulehtiä (Mondo yksi suosikki), ruoka/leivontalehtiä, hyvinvointi/sport/terveyslehtiä sekä tietty muoti/naistenlehtiä. =) Kaikki mieluisia harrastuksia myös, ja kiinnostavat aiheet ylipäänsä. Mukavaa talven jatkoa.

    VastaaPoista
  20. luen yleensä leivontalehtiä säästän monet numerot niistä myöhempää varten ,niistä saa hyviä ideoita .voke1@luukku.com kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  21. Luen lehtiä laiidasta laitaan. Mielenkiintoisimmat numetot säilytän vuoden verran. osallistun 3 arvalla,
    mattilasi@gmail,com

    VastaaPoista
  22. 2 arpaa! Luen blogilistalla. :) Suosikkilehti on Demi ja olen säilyttänyt siitä monen vuoden lehdet. :) t: lehdetär
    luumunkukka @ luukku.com (kaikki yhteen)

    VastaaPoista
  23. Tykkään lukea muoti- ja sisustuslehtiä, sekä lehtiä, joissa on reseptejä. Jos lehdessä on hyvä resepti, säästän lehden tai otan reseptistä kuvan. Yleensä lehdet säilyvät muutaman kuukauden ja sitten löytävät tiensä lehtiroskikseen :) Osallistun kahdella arvalla (liityn lukijaksi). rleego.rk(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Minulle tulee Maku-lehti, on itseasiassa tullut jo todella monta vuotta! Se on melkeinpä ainoita lehtiä, joita tilaan. En suostu siitä luopumaan! Minulla on kyllä mielessä ystävä, jolle tämän palkinnon haluan lahjoittaa, mikäli voitto tänne tulisi.:) Kolmella arvalla mukana, mainostan facebookissa.

    VastaaPoista
  25. Tykkään lukea leivonta- sisustus- ja naistenlehtiä. Leivontalehdet säästän, mutta muut heitän pois tilaa viemästä. Paitsi jotkut parhaat jutut leikkaan irti ja laitan erilliseen kansioon säästöön. :) Tällä hetkellä tilaan Kotivinkkiä ja Me Naisia, jotka laitan luettuani kiertoon sukulaisille/ystäville. :) Kahdella arvalla mukana (olen lukija).

    VastaaPoista
  26. Luen terveys-ja hyvinvointi, käsityö, ruokaan liittyviä lehtiä. Yleensä säästän kiinnostavimmat, loput kiertoon. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  27. Luen leivonta- sisustus, terveus- ja hyvinvointiin liittyviä lehtiä ainakin.. yleensä säästän kiinnostavimmat. Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  28. Eniten tulee luettua paikallislehteä ja Aku Ankkaa, mutta aina välillä tulee selailtua ruokalehtiäkin. Äidiltäni saan aina vinot pinot lehtiä, joista enimmäkseen tulee poimittua ruokaohjeet talteen :)

    Lukijana olen ja jaoin linkin blogissa, eli kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  29. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Luen kaikki, missä mainitaankin ruoka tai leivonta...tällä hetkellä tilaan Kodin kuvalehteä.

    VastaaPoista
  30. Lehtien tilaaja en ole mutta ostan joskus aina irtonumeroita ja ne liittyvät vahvasti leivontaan ja ruoan laittoon.Kaikki lehdet säästän kun luulen tarvitsevani niitä myöhemmin.Parempi keino ois ottaa talteen mielenkiintoisimmat ohjeet.Työpaikalle vien myös lehtiä,meillä toimii tosi hyvä kierrätys sydeemi...Yhdellä mukana. -Pikke-

    VastaaPoista
  31. Olen lehtien suurkuluttaja,luen monenlaisia lehtiä:sisustus,muoti,hyvinvointi,matka,viikottain tulevaa yhtä lehteä,kotialkuisia lehtiä,... Yhdellä mukana annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Täälläkin ilmoittautuu yksi innokas lehtien lukija!
    Erityisesti minua kiinnostaa ruoka-, leivonta-, ja sisustusaiheiset lehdet.
    Perhepiirissäni kierrätetään lehtiä ahkerasti ja parhaat numerot tulee jemmattua itselle.
    Yksi arpa!
    -Aada-
    aho_immonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Viltsu ilmoittautuu kisaan mukaan...yleensä AINA myöhästyn arvonnoista :D jätän kommentin,lukija olen ja vielä linkitän arvonnan blogiini,joten kolmella koitetaan :) minä luen ja ostan paljon lehtiä...Aina ostan Unelmien Talo& Koti lehden ja Kotivinkki tulee ostettua usein,sitten joitakin sisustuslehtiä muitakin kuten Uusi Koti,Glorian koti jne.nyt tilasin Koti ja Keittiö lehden,kun siellä oli hyvä tarjous.Aikoihin en ole mitään lehteä tilaillutkaan :) niin ja paha tapani on säästää kaikki sisustuslehdet ja koti&keittiöt...niitä on hyllyt täynnä,vanhat puulaatikot yms.paikat ja mies saa lisää harmaita ;D

    VastaaPoista
  34. yhdellä mukana! olen lehtien suur kuluttaja!!!kaikkea sisustus ,leipomis jutut kiinnostaa!!!
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Mukana ollaan! Lukija jo olenkin, tykkään lukea sisustus sekä leivonta aiheisia lehtiä :) t.kerttu

    VastaaPoista
  36. Luen paljon erilaisia lehtiä,tällä hetkellä leivonta ja sisustuslehtiä :)
    Säästän kaikki :D

    Mukana kahdella arvalla ^_^ mewamili@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Luen puutarha-, sisustus- ja ruokalehtiä. Lainaan usein kirjastosta, hankin eri tavoin kierrätettynä ja ostankin silloin tällöin. Tällä hetkellä en tilaa mitään lehteä, mutta aina joskus tartun hyvään tilaustarjoukseenkin. Parhaat lehdet säästän ja osan laitan kiertoon. Mukana yhdellä arvalla

    Kipsuli
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Kolmella arvalla mukana. Luen sisustus- ja käsityölehtiä, yhtä feminististä julkaisua, Aku Ankkaa mun täti tilaa mulle vieläkin vaikka olen 35v :D kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Kolmella arvalla mukana :) Itselleni tulee kodin kuvalehti, aku ankka sekä sen ekstra, vauva ja suuri käsityö-lehdet ja jokainen tulee luettua ennen seuraavan postiluukusta kolahdusta :) ja satunnaisesti tulee ostettua kaupasta tatuointi tai aivopähkäily lehtinen :)
    vauveli12@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Yhdellä mukana :) Kaikenlaisia lehtiä tulee luettua, eniten varmaan näitä perus naistenlehtiä ja sitten sisustusaiheisia. Kummastakin kategoriasta löytyy myös kivoja vinkkejä ruoanlaittoon!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Meille tulee mm. Tieteen kuvalehti, Meidän Perhe -lehti ja Kotiliesi. Lehdet jää arjessa lukematta, mutta lomalla sitten niitä luetaan.

    VastaaPoista
  42. Piha,sisustus,Aku Ankka.. Akkari joka ke,muita satunnaisesti. 1arpa,kiitti.:-)
    jo.ha.hu@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Kahdella arvalla mukana. Ihmisten arjesta ja ruoasta on aina mukava lukea. Kodinkuvalehti, Kotivinkki etunenässä.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Mukana! Kaikkiruokainen olen.
    marianna1@luukku.com

    VastaaPoista
  45. Ihana arvonta. Mukana ollaan kahdella arvalla. Luen leivonta - ja muutenkin ruuanlaittoon liittyviä lehtiä. Käsityö lehdt ovat myös lähellä sydäntä ja myös kuntoiluun liittyvät lehdet.

    VastaaPoista
  46. Mukana arvonnassa! Tykkään lukea ruokalehtiä <3

    VastaaPoista
  47. 2 arpaa, olen lukija. Minulle tulee tilattuna kaikki hyvät ruokalehdet - myös Maku. Lehtiä on joka nurkka pullollaan, koska en malta luopua niistä - en varsinkaan ruoka- tai matkailulehdistä. Irtona ostan lähinnä ristikkolehtiä mökille - muuten posti kääntyy kyllä mökillekin :)

    VastaaPoista
  48. Mukana arvonnassa! Laitan paljon ruokaa ja leivon.

    VastaaPoista
  49. 3 arpaa, olen seuraaja.Tykkään ruuanlaitosta ja leipomisesta .

    VastaaPoista
  50. Naistenlehtiä tulee luettua. Mielelläni luen esimerkiksi Kotivinkkiä: ruokaa ja sisustusta pääosin.
    Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. miianblogi(At)suomi24.fi

    VastaaPoista
  51. Olen myös lehtifriikki, joten ehdottomasti mukaan yhdellä arvalla =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Mukana ollaan 3 arvalla ihanaa blogiasi tulee aktiivisesti seurailtua ja ihasteltua ;) Ruoka-, leivonta-,sisustus-, matkailu ja puutarha lehdet kiinnostaa ja niitä tulee luettua ja säilytettyäkin ;)
    -Tintti-

    VastaaPoista
  53. Mukana ainakin yhdellä, seuraan fb:ssä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...