Minijanssonit vapun brunssille

Mietitkö vapuksi jotain syötävää? Brunssille evästä? Tälläinen oikea ruoka pienemmässä koossa tarjottuna voisi olla yksi vaihtoehto. Pieni suolainen suupala joka on kätevä pakata mukaan ja valmisteluissakaan ei paljoa aikaa mene. Edellisillan pituus määrännee sitten anjovisten määrän. ;) Näihin laitoin 650g perunaa (punnittu ilman kuoria) ja anjovista 150g eli puoltoista purkkia. 

Pieni vinkki, jos käytät amerikan muffinivuokia kuten minä, laita niitä kaksi kappaletta aina yhteen annokseen sillä kosteus tulee noista läpi. Kaupoista on kyllä saatavilla pahvisiakin (tai folio??) vuokia, toimisikohan ne paremmin? 



Minijanssonit
(12 kpl)

650g rosamunda perunaa
1 sipuli
150g anjovista
1,5 dl kuohukermaa
suolaa, pippuria, rosepippuria
tuoretta tilliä

- Kuori ja pilko perunat pieniksi suikaleiksi. Kaada perunat kulhoon, ja lisää pilkotut sipulit sekä anjovikset. Mausta ja sekoita että mausteet levittyvät. 
- Laita vuoat muffinipellille, jaa peruna-anjovissekoitus vuokiin. Silppua pinnalle tuoretta tilliä ja kaada kuohukerma päälle. 
Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. 



8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Peggy, ja hyvät vaput sinulle! :)

      Poista
  2. Kerrassaan loistava brunssi-idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta. Saa samalla ruokaisampaa suupalaa, ja tälläinen kiusausruoka on helppo valmistaakin. :)
      Hyvät vaput sinullekin. :)

      Poista
  3. Kiva idea =) Oikein mukavaa Vappua teille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sinne teille! :) olen koko päivän ollut keittiössä tekemässä kakkuja..

      Poista
  4. Loistava idea. Ja muutkin kiusaukset onnistuisivat samalla tavalla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onnistuisi, ja näitähän voisi kerralla tehdä eri versioina jos syöjiä on useampi. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...