7 vuotta bloggaamista, oho!

Olen koko viikon miettinyt miksi päivämäärä 4.10 on niin tutunoloinen, pitäisikö muistaa jonkun tutun merkkipäivät? Oliko jokin meno? Kalenteria katsoessani huomasin että on korvapuustipäivä? Ei, ei mitään noista.. Kunnes yhtäkkiä muistin: blogini syntymäpäivä! Klikkasin salasanan takana olevaan aiempaan blogisoitteeseeni Vuodatuksessa ja pläräsin ihan ensimmäiseen postaukseeni joka oli julkaistu 2.10. Tuo maaginen 4.päivä on painautunut mieleeni siitä että silloin olin avannut kävijälaskurin jonka alapuolella tuo luku oli. Kun avaa vuosien aikana lukuisia kertoja sivun ja tuo luku siinä reunalla aina on, jäähän se päähän pakostikin.
 Joskus tulee käväistyä tuossa edellisessä osoitteessa lukemassa vanhoja postauksia ja selailemassa reseptejä. Aivan ihanaa kun on tallessa tärkeitä leivontamuistoja joihin liittyy vahvasti myös muut bloggaajat.

Koska tuo blogi kärsi monen vuoden kuvan menetyksistä, oli muutto tänne bloggeriin vain hyvä asia. Sai aloitettua puhtaalta pöydältä, selkeällä blogilla ilman että tekstien keskellä on puuttuvia kuvia. Bloggausinto vain jatkuu, tämä on rakas harrastus joka on juurtunut minuun niin syvälle että en usko että lopettaminen tulee lähivuosina mieleenkään. Joskus on toki hiljaisempia kausia, mutta tauot on vain hyvästä. Sitäpaitsi niinä aikoina tulee kahlailtua muiden blogeissa ahkerammin.

Näiden ruusujen myötä tahdon kiittää teitä kävijöitä, lukijoita ja kaikkia kommentoijia. Ilman teitä tätä olisi kovin kovin tylsä tehdä! Kiitos! <3


Ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia ja ideoita mitä toivoisitte jatkossa blogissani näkevän ehkä enemmän? Minkälaiset reseptit tai postaukset olisi juuri Sinun mieleen? 

Mukavaa alkanutta Lokakuuta, 

-Johanna18 kommenttia:

 1. Onnittelut kouluikäiselle blogille!!! ♥
  Mun mielestä se sun omenaviikko oli kauheen kiva idea..Tuollaisia teemaviikkoja olisi kiva saada lisää! Ehkä niihin voisi saada innostettua vaikka muitakin bloggaajia mukaan.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Kiva kuulla että tykkäsit omenaviikosta. Täytyy ruveta suunnittelemaan muitakin teemaviikkoja, ihan vaikka porukassa ja katsotaan ketä lähtee mukaan! :)

   Poista
 2. Wau 7 vuotta bloggausta on hurja suoritus. Onnea 7-vuotiaalle ja monia lisävuosia odotellessa :) Teemaviikkoja minäkin voisin kompata, ties vaikka muutkin tosiaan innostuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, Anna! Uusi teemaviikko siis tulossa, toivottavasti porukassa niin on tuplasti kivempaa! :)

   Poista
 3. Hurjan paljon onnea blogisynttärien johdosta. Mulla täyttyi kans samainen aika heinäkuussa... mulle käy ihan kaikki mitä postailet...ei erityisempiä toivomuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi M! Niin täyttyi sinullakin, olen blogiasi seurannut alusta saakka ja niin monet reseptit olen sinulta löytänyt vakituiseenkin käyttöön että minä puolestani kiitän sinua! :)

   Poista
 4. Oikein paljon onnea ihanalle blogille ja sen pitäjälle <3 Mitään ehdotusta en saa ajatuksiini, koska yllätät blogissasi aina vain upeammilla luomuksillasi! :) Kiitos Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Nii se aika rientää, mahottoman palijo Onnia!! <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea!:) Vuodatuksen kuvakämmäys oli loppujen lopuksi vain hyvä asia. Sai aikaiseksi aloittaa uuden blogin uudessa paikassa. Silloin vuosia sitten ei bloggaamisesta niin paljon tiennyt, mutta uutta blogia oli jo paljon helpompi perustaa, kun paremmin jo tiesi mitä blogilta haluaa.:) Vanhassa blogissa tulee myös joskus poikettua. Saattaahan sieltä vielä löytyä jotain, mitä voisi uudessa hyödyntää. Nyt vain yksi päivä huomasin, etten enää muista tunnuksiani sinne, enkä pääse siis kirjautumaan sisälle. Ainoastaan muistan salasanan, jolla pääsen blogiin vielä katselemaan. Tarkoitus oli poistaa vanha blogi joskus kokonaan. Ilman tunnuksia se ei onnistu, mutta jos ne vielä mieleen palautuvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Olen täysin samaa mieltä että se johti lopulta vain hyviin asioihin. :)
   Voi ei, toivottavasti salasana jostain pompsahtaa mieleen! Et ole kirjoittanut mihinkään ylös sitä?
   Muistan kun blogisi silloin löysin, luin monena iltana postauksesi läpi. Alusta loppuun! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...