Ruusukuvia

Huomasin että oli muutamia ruusukuvia laittamatta tänne blogin puolelle joten tässä kerralla kolme "satoa". Ensimmäisessä kuvassa tämän päivän tekeleet, voin sanoa että punainen väri on inhokkini. Siis väri on ihana mutta värjäys ei. Näihin hain erittäin syvän punaista sävyä ja vaikka mustaa ja ruskeaa lisäsin syvyyttä tuomaan silti punaista piti lisätä paljon ja se taas tietää sitä että massa on lötkömpää käsiteltävää. Ensimmäisessä ruusussa meinasi tulla hermoromahdus mutta jotenkin se siitä lähti rullaamaan taas. Tomusokeria tosin meni huomattavan paljon enemmän kuin normaalisti.
Oransseja ruusuja. Näihin on värjätty kolmea eri sävyn oranssia, vaaleaa uloimpiin, tummempaa keskelle ja aivan keskustan oranssi massa on sävytetty aavistuksella ruskeaa
Nämä ruusut onkin nähty jo aiemmin nähdyssä 70v-kakussa. Teko-ohjeet löydät sivulta oikealta yläkulmasta klikkaamalla. :)

Kaikki ruusut on marsipaania joihin olen sekoittanut sokerimassaa joukkoon. Värjätty pastaväreillä, punaista, ruskeaa ja mustaa käyttäen. Oransseihin käytetty keltaista, oranssia sekä aavistus ruskeaa.


Muistutan että Herkkuhovi on myös Facebookissa ja Instagramissa ( @herkkuhovi ) joissa tulee julkaistua paljon muutakin mitä blogin puolella ei näy kuten nyt näitä ruusukuvia. :)

4 kommenttia:

  1. Oot sinä kyllä melkoinen mestari näiden koristeiden kanssa! Oppisipa itsekin joskus yhtä taitavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Anu! No sinähän olet jo taitava! Ja se ihana tilkkukakkukin oli niin kaunis. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...