Sarah Kay fantasiapipari


"Syystyttö"Uusin projektini valmistui tänään. Tätä on tehty jälleen monena päivänä, koska ärsyttävän pitkät kuivausvaiheet hidastavat hommaa. Aikaa ei sinänsä kulu paljoa kun työ tehdään osissa mutta päiviä valmistumiseen menee.

 Tykkään kuivattaa taustapikeerin pari vuorokautta että se kestää maalauksen, ja sen jälkeen vasta tehdään kohokuvio jota kuivatellaan taas. Onneksi ei sentään kahta vuorokautta vaan yksi riittää kun on ohuempaa kuin taustansa. Kestää siis maalauksen hyvin. Tällä kertaa käytin koko työssä värin ohentamiseen kirkasta alkoholia (alkoholi haihtuu pois).Tältä näyttää projekti alkuvaiheessa. Palanen hattua ja kämmen pursotettuna.12 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihanan taideteos taas! Sarah Key <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sanja! Aina niin ihana SK, tätä oli superkiva tehdä. :)

   Poista
 3. Siis sä vaan pursottelet ilman taustaviivoja tosta noin vaan !?? Voi hyvänen aika, voi vaan toivoa, että itekin osaisi! Ihan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä laitan merkkejä mihin pursotan, pienimmät yksityiskohdat olisi tosi hankalia ilman. Kiitos ihan superpaljon! <3 :)

   Poista
 4. Mä kualen. Nämon niin ihania!

  VastaaPoista
 5. Mä kualen. Nämon niin ihania!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...