Pääsiäinen lähestyy

Täällä on ollut pieni hiljaisuus. Päivät on nyt niin täynnä tekemistä ja sen kummempaa tai uutta ole tullut keittiössäkään tehtyä. Sen sijaan tässä muiden tekemisten lomassa, täällä on suunnittelut täydessä vauhdissaan, nimittäin loppukuusta juhlitaan meidän pienimmän syntymäpäiviä. Ihanaa, pääsee järjestämään juhlia! Leipomaan!!

Kuten yleensä, suunnitelmia on paljon ja niitä olen alkanut tässä raapustella paperille. En muista mitään (??) ilman muistiinpanoja, ideat sinkoilee ja niitä tulee lisää ja puolet vielä unohtuu matkan varrella. Joten tuo ruutupaperi on ihan hyvä juttu. Samalla näkee vähän kokonaisuutta tarjottavista. 
Vieraita tulee paljon ja muutamana päivänä joten syötävien on oltava sen mukaiset ja riittoisat. 

Palaan tässä nyt sen ruutupaperini ääreen kun tässä talossa on päivänunien mittainen rauha. Tässä teille söpöäkin söpömmät pääsiäistipuset jotka meidän ihana herttainen naapurin mummu toi pojille viime pääsiäisenä!



Aurinkoista tiistaita! <3

Johanna





4 kommenttia:

  1. ihania!! kanoja kai nuo on ku näyttää munivan, mut kerro ihimeessä mistä ohoje,kerrassaan mainioita. ossaan kuvitella lasten riemun kun pääsisivät kurkistamaan ja lötävät ihanan yllätyksen :)

    t:MUMMUÄITI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!
      Mietin hetken kumman kirjoitan, kana vai tipu, mutta väri ajoi tuon tipun suuntaan. Mutta eikös pääsiäisenä muni kukotkin? :D
      Ohjetta en valitettavasti osaa neuvoa kun en ole itse näitä tehnyt. Voisikohan googlesta löytyä ohjeita vastaaviin?
      Oikein mukavaa keväänjatkoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...