Kermakakku sitruunaisella täytteellä, mansikoiden kera2-vuotisjuhliin toiseksi kakuksi tein ison kermakakun, jonka 3:ssa täytevälissä oli Sitruunatahna, mansikkaa ja kermavaahtoa. Pohjiin sipaisin Vanilja-omenasosetta jota keitin viime syksynä isot määrät pakastimeen. 


Voitteko uskoa? Minä unohdin tämän kakun koristeet! En ollut edes ajatellut tämän kakun koristelua, suu kuolassa vaan suunnittelin sitruunatahnoja.. :D 
Hetken hämmästeltyäni asiaa, päätin sitten laittaa hieman pääsiäistä teemaa ja värjäsin kermaa keltaiseksi ja pursottelin raitoja jotka sitten tasoitin raapalla. 

Jotain se kakku vieläkin kaipasi, joten noukin karkkikiposta noita suloisia munia. Vieläkin puuttui jotain? ..kaivelin kaappeja ja löysin helmiäisnonparelleja. No nyt näytti jo paremmalta!! ;)
Kakun täytteeseen pääset tästä linkistä jossa lukee myös mitä kommetteja kakku sai. Täytyy sanoa että meidän vieraat osaa onneksi syödä hyvin, kakkua jäi hyvin vähän seuraavalle päivälle. Kaksi annosta kahvin kaveriksi, mikä on siis oikein hyvä asia!!

Mutta olen minä kyllä vieläkin hämmentynyt tuosta mun koriste-unohduksesta... huh huh.. :D2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja eleganttinen kakku, vaikka ilman suunittelua :)

    VastaaPoista
  2. nätti kakku ja ihanalta kuullostaa tuo täyte =P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...