Syksy yllätti bloggaajan!

Syksy on lempivuodenaikani. Se on vuodenaika jolloin on aina tapahtunut jotain uutta, muutoksia. Lapsena se merkitsi koulujen alkamista, uusia koulukirjoja ja niistä lähtevää tuoksua minkä muistan vieläkin! Syksyisin oli aina oma tunnelmansa olla kavereiden kanssa illan hämärtyessä ulkona, nurmikolla kävellessä kengän alla kahisi puista pudonneet lehdet. Syksyisin on aina oma tuoksunsa. 
Tänä syksynä, nautittiin pitkään lämpöisistä keleistä ja alettiin tottua että syksy tulee.. jossain vaiheessa. Lyhythihaset päällä tehtiin vielä viimeisiä puutarhatöitä kunnes yhtäkkiä PAM! Pakkasta ja jäätävän kylmät kelit, jos ei ole pakkasta niin sataa vettä kuin viimeistä päivää! Jokaisen kiertänyt flunssa iski kyntensä minuun joka vei voimat ja mielen ihan maahan. Mitään ei saanut tehtyä, mutta täysin toipilaanakaan ei voinut olla kun ei se kuume sitten noussutkaan.

 Jotenkin kummasti se sitten kuitenkin päätti säästää minut siltä pahimmalta joten elämä jatkuu. Ja bloggaus! Tässä masistellessa sain tehtyä tälläisiä pikkuleipiä, vähän piristystä tuomaan tähän syksyyn. :) Piparit on tehty tällä Vaaleat piparkakut -ohjeellani. Se on hyvä ohje tälläisiinkin paksumpiin fantasiapipareihin, sellaisenaan nautittavaksi nämä kannattaa kaulita ohuiksi. Oikein ihanaa viikonloppua teille, täällä ainakin paistaa ihanasti aurinko joten tästä päivästä pitää nauttia ja viettää se ulkoillen. :)


ps.
Onneksi kuitenkin tästä maasta löytyy ainakin yksi, joka rakastaa kaikkea ja nauttii joka hetkestä täysillä! 
12 kommenttia:

 1. Ihanat piparit! Täällä juuri selvittiin edellisestä ja nyt taas nenät vuotaa, huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, taas! Eihän siitä ole edes kauaa kun teillä viimeksi sairastettiin. :( Toivottavasti tämänkertainen olisi joku ihan pikapöpö vain. Paranemisia!! Ja kiitos. :)

   Poista
 2. Todella kauniita! Kiva, että jaksat palata taas blogin pariin :) Meillä muksut sairastivat kunnon flunssan, mutta minä ja ukko säästyttiin tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Nyt jaksaa taas, tauko aina välillä tekee terää.. Hienoa että säästyitte, on kuulemma aikas kova pöpö tuo mikä liikkuu. Jospa nyt saisitte olla terveinä pitkän aikaa. :)

   Poista
 3. Talvi tulee väistämättä ja kelit kylmenee ( kylmeni). Kiva kun olet keksinyt piristystä vähän syksyyn. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kamalasti syksystä, ja alkutalvestakin mutta kyllä sitten jo saisi tulla taas kevät.. Pitkä talvi ei ole mun juttu.
   Onneksi näitä piristyksen aiheita kuitenkin voi koittaa välillä itse tehdä, kun on jotain projektia päällä koko ajan niin unohtuu muu synkkyys. :)

   Poista
 4. Hus kaikille taudeille. Aivan ihanat herkut olt loihtinut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä taudit (toivottavasti!) on nyt mennyt pois, eikä toivottavasti tule ihan pian takaisin! Olisi niin paljon leipomisideoitakin että ei tässä ole aikaa sairastella ;)

   Poista
 5. ikävää että heti on flunssat liikkeellä kun syksy tulee,tykkään muuten syksystä ;) kauniit piparit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se pakollinen tauti kun koulut alkaa. Olen aina tosi kovaa kipeänä sen kerran kun olen, ja nyt en ollut. Että sitä oikeaa flunssaa odotellessa.. Muuten syksy on kyllä tosi ihanaa aikaa, tunnelmallista ja vähän haikeaa. Vuoden ainoa aika kun saa olla vähän haikealla päällä vaikka ei ole syytäkään ;)
   Kiitos! :)

   Poista
 6. Sieltä se syksy tosiaan huomaamatta tuli ja välillä on jo talvenkin tuntua. Kiirettä on pitänyt, mutta toivottavasti kohta alkaisi helpottamaan. Ehtisi taas paremmin keskittyä bloggaamiseen ja muiden blogien seuraamiseen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta kanssa jäänyt toisten blogien seurailu vähemmälle, nyt onneksi helpottaa jo. :) Ihmeellisesti vaihtelee kelit, pakkasista lämpöisiin ilmoihin. Maanantaille luvattu +16. Ei kyllä haittaa pätkääkään. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...