Valkosuklaamousse




2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla olen nimitäin heikkona ranskankermaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin vasta löytänyt tuon ranskankerman ja sitä tulee laitettua joka mousseen nykyään.
      Sokerin määrä kannattaa tarkastaa oman maun mukaiseksi, ja liivatteitakin voi laittaa jos epäilyttää.
      Itse laitoin mutta ilmankin olisi pärjätty, sillä jätin sen pois ohjeesta.

      Tämä kävisi oikein hyvin ihan vain jälkiruokamoussenakin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...