Tervehdys Herkkuhovista!

Herkkuhovi on blogi jossa leivotaan paljon, tehdään ruokaa, kakkuillaan ja näperrellään koristeita sekä pikkuleipiä. Parhaimmillaan täällä ollaan kun on saapumassa juhlat ja niitä pääsee suunnittelemaan ja ihanasti hössöttämään!Pitkän harkinnan jälkeen pakkasin vähäiset valokuvani, siis ne mitä Vuodatuksen kesäisestä katastrofista jäi jäljelle ja muutin tänne Bloggeriin. Viisi vuotta tuli täyteen viime lokakuussa tätä bloggaamista. Sinä aikana tästä on ehtinyt tulla rakas harrastus jota en tahtoisi heittää hukkaan.
Joten, täällä Bloggerissa alkakoon Herkkuhovin seuraavat (ainakin!) viisi vuotta, toivottavasti kehittyen ja samalla innolla jatkaen!

On ollut vuosien aikana ilo tutustua myös muihin bloggaajiin ja saada vakituisia lukijoita, ilman näitä tämä harrastus todennäköisesti kuihtuisi hyvin pian kokoon..

Blogin ulkoasun tein itselleni kotoisaksi, "entisen" Herkkuhovin tyyliä jatkaen. Itse olen ainakin erittäin innostunut uudistuneesta ilmeestä ja uudesta alusta.

Toivottavasti pidätte sivuista!

Ihanaa joulunodotusta toivottelee,

Johanna,  tutummin Essuliini

2 kommenttia:

 1. Täällähän näyttää hienolta! Tervetuloa vain tänne bloggerin puolelle!:)

  Niistä kategorioista vielä sen verran, kun unohdin tuolla vanhalla puolella mainita, että aina uutta tekstiä kirjoittaessa oikeasta laidasta löytyy kohta tunnisteet sen jälkeen, kun olet tuon gadgetin ulkoasupohjaan tehnyt, ja sinne tunnistelaatikkoon sitten vain kirjoitat minkä kategorian tekstille haluat tai valitset siellä jo entuudestaan olevan kategorian sitten, kun niitä alkaa siellä olla.

  VastaaPoista
 2. Elikkä blogiluettelon saat tehtyä, kun teet taas sinne ulkoasuun gadgetin. Gadget-listalta valitset Blogiluettelon. Sieltä saat määriteltyä miten haluat blogilinkitysten näkyvän sivulaatikossa. Sitten vain aina sieltä blogiluettelolaatikon alalaidasta valitset lisää blogi luetteloosi, ja kopsaat sinne blogin osoitteen ja tallennat.

  Nuo erilaiset kuvalinkit (esim. Etsi resepti) saat valitsemalla gadget-luettelosta kohdan kuva. Kuvalaatikkoon siirrät haluamasi kuvan ja linkkikohtaan laitat osoitteen, mihin haluat kuvan kautta pääsevän.

  Toivottavasti auttoi!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...