Marja-riisivanukas

Olen viime viikkoina ahkerasti tyhjentänyt meidän pakastinta ja varsinkin marjat on olleet suurkulutuksessa.
Kun alkuviikosta tein kaalilaatikkoa, keitin puuroriisiä sen verran enemmän että sain tehtyä siitä välipalalle riisivanukasta. 



3-4 dl kypsää puuroriisiä
1 dl puolukkaa
2 dl mansikkaa
2 dl mustikkaa
1 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
(ripaus suolaa, jos riisi ei ole suolavedessä keitetty)

- Survo marjat ja lisää puuroriisin joukkoon sokereiden kanssa. Vaahdota kerma ja lisää seokseen. 
Anna maustua jääkaapissa n. tunti ennen tarjoamista. 
Nauti!



8 kommenttia:

  1. Onpas kiva ohje!! Täytyy ottaa ohje talteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva välipala tai jälkkäri.
      Odotan ensi kesää ja tuoreita marjoja joilla tulisi vielä parempaa.. :)

      Poista
  2. Tätä täytyykin testata! Yritän epätoivoisesti saada käytettyä viime kesänä pakastimeen hamstrattuja marjoja, mutta tuntuu ettei ne lopu ollenkaan. Luulen, että tämä kelpaisi meillä noille ipanoillekin. Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kanssa tuntuu että pakastimessa on pohjaton lokero joka aina vaan pursuaa noista marjoista! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...