Onkohan jo viimeisiä pataruokia tälle keväälle? Nyt kun pakkaset aina vaan jatkuu niin jatkuu pataruokien tekokin. Kesällä tulee harvemmin patoja tehtyä.
Tein padasta vaihtelun vuoksi yrttisemmän ja lorautin kermaa joukkoon pehmeyttä tuomaan. Jasminriisi on tälläisen ruuan kanssa hyvä.
400g broilerin filesuikaleita
1 keltainen ja punainen paprika
1 sipuli
oliiveja
2-4 valkosipulin kynttä
mausteet: suola, pippuri myllystä, ripaus cayennejauhetta,
Mausteyrttiseosta joka sisältää: rosmariinia, timjami, kynteli, meirami, basilika ja oregano
vettä
kuohukermaa
- Lisää mausteet kulhoon ja pyöritä broilersuikaleet niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
Pilko sillä aikaa kasvikset ja kuullota ne pannulla lähes kypsiksi, lisää pataan.
Paista pannulla seuraavaksi maustetut broilersuikaleet ja lisää pataan. Kuumenna pannulla vielä vettä ja kaada pataan niin että broilersuikaleet ja kasvikset juuri peittyvät. Lisää oliivit.
Laita uuniin 200- asteeseen 30-45 minuutiksi, lisää kuohukermaa ja anna muhia vielä hetki uunissa.
Tarjoa pata Jasminriisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)