Minttumuffinssit



12-14 kpl

2 munaa
1½ dl sokeria
1/4 tl suolaa
1½ tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1½ dl kermaa
1 dl sulaa voita (100g)
1½ dl pilkottuja pätkispaloja

- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää munasokerivaahtoon vuorotellen sihdaten jauhoseosta, rasvaa ja kermaa. 
- Sekoita lopuksi pätkispalat vain juuri ja juuri sekoittaen. 
Laita paperiset muffinssivuoat muffinssipellille ja täytä taikinalla. 
Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia

*
Vinkki!
Voit upottaa muffinssitaikinaan vielä konvehdin yllätykseksi.




5 kommenttia:

  1. Ihania muffineja!:) Edellisviikolla tein minttusuklaamuffineja muffini-mix -aineksista. Tosi hyviä olivat. Olen ollut aika yllättynyt, miten hyviä jotkut valmisaineksista tehdyt voivat olla, kun olen pitänyt niitä aina keinotekoisen makuisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on hyviä, maku paranee aina seuraavaan päivään. Jos niitä ei ehdi kukaan syödä.. ;)
      Olen kanssa aina hieman epäileväinen noiden valmisjuttujen kanssa, mutta välillä sitä yllättyy positiivisesti! :)

      Poista
  2. Minttukuorrutus kuulostaa hyvätä, nam! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja on! Pätkikset vaihdoin vaan valkosuklaaseen kannattaa koittaa hyvää oli sekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, valkosuklaa on hyvää muffinsseissa. Kiva kun pidit ohjeesta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...