Tahdoin kokeilla lempparikahvikakkuani täytekakkupohjana, mauksi valitsin pirteän limen. Täytteeksi laitoin valkosuklaamoussen ettei raikas kakkupohjan maku peittyisi. Mansikka sopii limen ja valkosuklaan kanssa suloisesti yhteen joten sitä pääsi mukaan myös.
Kakku meni mieheni syntymäpäiväkahveille joita juotiin ennen vappua. Olin täyttänyt kakun edellisenä päivänä, mutta aivan parhaimmillaan tämä oli kahden vuorokauden päästä. Maut olivat tasoittuneet ja pohja tiivistynyt ja makustunut.
Harmi vain että kakkua oli silloin enään vain pieni palanen jäljellä! :D
Meillä ei kannata unohtaa mitään pöydille.
Limekahvikakkupohjan ohjeen löydät täältä.
Valkosuklaamoussen täältä.
Neilikoista lisää kuvia täällä.
lisäys:
Leivo kakkupohja päivää tai kahtakin ennen täytteen laittoa. Maut paranevat ja kakku on helpompi leikata.
mmmmmmmmmm, olen ihan sanaton :)
VastaaPoistaIhana perhonen kakun päällä!
Perhosella on oma tarinansa. Tein useamman kappaleen, ja siivissä oli koukeroita jne. Alla oleva pakastuspussi kuitenkin luiskahti "kiinni" ja perhoset jäi väliin! Avasin pussin ja perhonen olikin hieman erinäköinen.
PoistaTuli vahingossa ehkä jopa kauniimpi, ja kestävämpikin..
Tekevälle sattuu ;)
Oih nam! Oon kuolannut monia täytekakkuja blogeissa tänään! Viime täytekakkupalasta on vain liian pitkä aika! :D
VastaaPoistaTiedän ehkä "tuskasi", mutta siitä pääsee kun tekee kakun! :D
PoistaHieno kakku ja ihanat maut!:) Lime ja mansikka sopivat todella hienosti yhteen.
VastaaPoistaKiitos. :) Ne sopii kyllä hyvin yhteen, valkosuklaamousse sai olla mukana vähän neutraalimpana. Pelkkä kermavaahtokin olisi mennyt kun itse pohja ja mansikat tuovat makuja. :)
Poista