Grillatut banaanit


Joskus grillailun jälkeen on kiva syödä vielä vähän jälkiruokaa. Nämä kypsyvät pienellä hiilloksella hiljalleen, joten ruoka ehtii hyvin laskeutua ennen valmistumista. Pinnalle voi laittaa kookoshiutaleiden sijaan myös jotain pähkinärouhetta. Vielä kun olisi muutaman suklaan palan sujauttanut kuoren ja banaanin väliin niin olisi ollut taivaallista! ;)


Grillatut banaanit

2 banaania
1-2 dl kookoshiutaleita
(suklaanpaloja)

- Grillaa pitkittäin halkaistuja banaaneja kuorineen halkaistu puoli ylöspäin, kunnes hedelmäliha on pehmeää ja ruskehtavaa.
Ripottele pinnalle kookoshiutaleita. Jos käytät suklaata, piilottele paloja sinne tänne kuoren ja banaanin väliin. 

Nauti! 














6 kommenttia:

  1. Hyviä ovat... meillä grillataan usein ihan kokonaisina banaanit...joskus päälle hunajaa, fariinisokeria, kanelia, jätskiä....usienmiten ihan sellaisenaan, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä nuo lisukkeet, ensi kerralla voisikin kokeilla tuota fariinisokeria, nam! :)

      Poista
  2. Grillatut banaanitkin ovat hyviä. Ja helppo jälkiruoka on.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hyvää ja helppoa. Valmistuu itsestään ja on vielä siisti/helppo syötäväkin. :)

      Poista
  3. Meillä tulee kamalan vähän ostettua banaaneita kesäaikaan, joten sitä ei ole tullut paljon grillailtua, vaikka hyvää onkin. Meillä yleisin grillijälkkäri oli grillattu ananas.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ananas olisi myös hyvää. Tosi harvoin tulee ostettua, monesti kun jäänyt käyttämättä.. Vaikka tuore ananas on ihan älyttömän ihanaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...