Koristeita 50v kakkuun

Ruusuilla viikonloppuun.. Ruusuja on myös uudessa bannerissani, kiitokset siitä kuuluu Maistuis varmaan sullekin!-blogin Katjalle, joka kärsivällisesti jaksoi minua sen kanssa auttaa. ( =tehdä kokonaan, + säädellä sata kertaa sopivan kokoiseksi) Kiitos!! 

Nämä ruusukoristeet olen tehnyt jo ennen ystävänpäivää, 50v ikään päässeelle naiselle. Hänen äitinsä tilasi nämä ruusut minulta, ja oma ehdotukseni oli tehdä vielä 50v-laatta mukaan.Ruusut on jälleen tehty kolmella erisävyisellä massalla, ensin värjätään pieni pala massaa vaaleanpunaiseksi ja siitä jatketaan isompien palasten värjäystä. Näin sävyt tulevat pehmeiksi. Jos massa ei ole heti halutun sävyistä, on se helpompi värjätä uudelleen kuin että koittaa laimentaa liian vahvan väristä haaleammaksi. 
Täältä löytyy ruusun teko-ohjeet vaihekuvineen.

Lehdet värjäsin tomukimaltein, massa oli siis valkoista johon sipaisin vihreää ja päälle vielä hieman samaa kultaa kuin laatan numeroissa. Näin sävyt pysyvät samanlaisina koko setissä. :) 
Tästä linkistä näet juttua aiheesta tomukimalteilla värjääminen.


Massoina käytin kaulinta- ja sokerimassaa, molempia samanverran. Ruusut olen värjännyt Wiltonin geelivärillä.

7 kommenttia:

 1. Ei nyt sentään sata kertaa jouduttu säätelemään.;) Nyt on ruusuja kerrakseen, ja ruusukoristeet aina ensimmäiseksi yhdistänkin juuri sinuun, koska olet vain niin mahdottoman taitava niitä tekemään. Tosi kauniita taas nämä 50-vuotisruusutkin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se välillä tuntui ;) Kiitos, voisi välillä kyllä tehdä tässä vähän muutakin kuin ruusuja. On tullut hankittua kirjakin noita kukkien tekoja varten mutta jotenkin se unohtui kaappiin. Pitäisi kaivaa se tuolta ja hakea inspistä.. :)

   Poista
 2. Kauniita ruusuja! Voi kun itsekkin osaisin... vaan ei ole taitoja!
  Hieno on bannerikin!

  VastaaPoista
 3. siis niin äärettömän kauniita ruusuja taas,olet kyllä niin taitava!!Banneri on i h a n a <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...