Homer Simpson fanittaa TPS:ää

Minua pyydettiin tekemään 40v täyttävälle koriste, jossa olisi Homer Simpson soittamassa rumpuja. TPS:n fanittaminen toivottiin näkyvän koristeessa myös, ja matosta pelipaitaan pyöriteltiin eri vaihtoehtoja miten sen tähän upottaisi. Selailin TPS:n sivuja ja sieltä bongasin kaulaliinan, ehdotin ideaa koristeen tilaajalle ja se kävi oikein hyvin. Tässä ollaan liimailemassa uusia hiuksia. Homer-paran hiukset kun katkesivat kaappiin siirron yhteydessä. :D


Yleensä teen koristeet täysin syötävistä materiaaleista mutta välillä joutuu joustamaan, kuten tässä kun piti varteen laittaa varrastikku sisälle tueksi. 


Koriste oli varmaan suurin koskaan tekemäni, pituutta sillä oli 19cm ja korkeutta n.10cm. Painoa en tarkastanut mutta varmaan lähelle kiloa mentiin. Annoinkin ohjeeksi laittaa tuet koristeen alle ettei se lähde vajoamaan. 

Koriste on tehty sokerimassasta sekä marsipaanista. Värjäykseen käytin pastavärejä, sekä (syötävää) kultaisia tomuvärejä. 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...