80-vuotiaalle kakunkoristeita

Sain pyynnön tehdä kakkua viikonloppuna vietettäviin yllätyssyntymäpäiville. 80-vuotta täyttänyt (vai täyttävä?) naisihminen ei tiedä juhlistaan mitään. Kakusta lisää sitten viikonloppuna, mutta tässä koristeita. 
Minulta pyydettiin kakun päälle jokunen ruusu ja numeroitu laatta. Tässä kuvat niistä, vielä mietiskelen miten ruusut sijoitan ja lisäisinkö joukkoon muutamia pikkukukkasia. Ehdotuksia kuulen mielelläni. :)
Ruusut tein pitkästä aikaa Sallisen marsipaanilla johon lisäsin sokerimassaa. Täytyy sanoa että tämä yhdistelmä istuu parhaiten omiin käsiini ja massa oli aivan ihanaa käsiteltävää. Ruusut olivat kuivahtaneet jo seuraavaksi päiväksi aika hyvin.

Laatan alla on samaa massaa kuin mistä lehdetkin on tehty, ja päällä oleva "pitsiliina" on sokerimassaa. Pistelin reiät kahdella erikokoisella tyllalla ja tomutin lopuksi helmiäistomulla. Numerot on kullattu tomuvärein myös. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...