Kuusenpallo-kakkutikkarit

Tuossa eräänä päivänä siivoillessani kuiva-ainekaappia löysin riisinuudelipakkauksen. Olen sen aikoinaan hankkinut kukkien heteitä varten, mutta nyt sain uuden idean. Riisinuudelit tekevät lenkin ja sehän on kuin luotu kuusenpallon naruksi. Kakkutikkareihin käytin suklaakahvikakkua jonka joukkoon sekoitin minttutäytesuklaata, se on sen verran tahmeaa että tuorejuustoja ei tarvita.  Pallot pyörittelin vain tummassa kaakaojauheessa. Jos tykkää, niin kakkutikkarimassaa voi hieman kostuttaa rommilla tai liköörillä ja kuorrutuksessakin voi käyttää eri suklaita tai candy melts-nappeja. 

Nämä on nopeita valmistaa, ja jähmettyään jääkaapissa pallot voi nostaa "naruista" kunhan niistä ei ole valmistanut liian suuria ja painavia. :)Kuusenpallojen kannat ovat marsipaanipalloja jotka pyörittelin pinkissä kimalletomussa. Koristelut on tehty pikeerillä.Kakkutikkareihin voi käyttää keksin, piparkakkujen, kahvikakkujen, muffinien, kakkupohjien, kreemien, pähkinöiden ja vaikka suklaakonvehtien ylijäämät. Käteviä hävikkiherkkuja. :)1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...