Vintage-tyyliset pikkuleivät

Pitkän kesätauon jälkeen oli aika tarttua pikeeripussiin ja koristella setti pikkuleipiä. Tällä kertaa tuli pikkuleipiä vintage-henkeen. Tykkään kaikesta camee-jutuista ja niistä lähdin liikkeelle. Vaikka viime talvena ja keväällä tuli paljon pikeerin kanssa kikkailtua, tälläisen tauon jälkeen tuntui kuin olisi ensikertalaisena puuhastelemassa. Tavarat hukassa, aina kun pääsi istumaan huomasin että jotain oli unohtunut ottaa kaapista ja kädet eivät toimineet ollenkaan varmoin ottein pursotellessa. 

Tein pikkuleivät monena eri päivänä, yhtenä taikina. Toisena paisto, kolmantena pikeeritaustat ja neljäntenä camee-koristeet. Viimeisenä päivänä eli tänään pääsin kivoimpaan vaiheeseen, eli viimeistelyyn. Aamulla ei ollut oikein tarkempia yksityiskohtia mietittynä valmiiksi, valmiina oli vain valkoiset ja vaaleanpunaiset pikeeripintaiset pikkuleivät ja camee-hahmot. 
Kaivoin leimasintarvikkeet esiin (ja taas oli hapuilua tarvikkeiden kanssa että mitä tässä tarvittiinkaan ja miten näitä nyt tehtiinkään) ja hiljalleen lopputulos alkoi hahmottua. 

Ja kuten aina, kun pääset oikein vauhtiin pikkuleivät loppuvat kesken juuri kun keksisit yksityiskohtia aina lisää ja lisää.. Pikkuleipiin tuli kerrankin täydellinen paistopinta, Instagram-seuraajani jo sen näkivätkin kun hehkuttelin asiaa :D 

Pikkuleipien reseptin löydät täältä
ja pikeerin teko-ohjeet täältä
Camee-koristeisiin teko-ohjeet täältä
Leimattujen pipareiden teko-ohjeet täältä. 
5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...